,

92320 – Varrox® Eddy sublimator oksalne kiseline sa jednom baterijom

Availability:

Available on backorder


Varrox® Eddy sublimator oksalne kiseline

Prvi lagani prenosivi alat sa Li Ion tehnologijom. Preciznost u svakom tretmanu isparavanja nezavisno od primenjene doze. Nije potrebno prisustvo pčelara tokom procesa isparavanja.

50.400,00 рсд

Available on backorder

Garancija na proizvod 24 meseca!

VARROX® EDDY
Prvi lagani prenosivi alat sa Li Ion tehnologijom. Preciznost u svakom tretmanu isparavanja nezavisno od primenjene doze. Nije potrebno prisustvo pčelara tokom procesa isparavanja.

Način upotrebe
Sipati propisanu količinu oksalne kiseline dihidrat u metalnu posudu uređaja (u prahu ili tableti). Postavite Varox Eddy kroz otvor košnice od 15mm x 90mm ispod satnih ramova. Zatvorite otvor sunđerom ili vlažnom krpom. Pokrenite Varox Eddy sa jednostavnim pritiskom na dugme za pokretanje i udaljite se dok uređaj ne prikaže zeleno LED svetlo. Uklonite Varox Eddy i ubacite još uvek toplu posudu u kofu hladne vode da se ohladi. U međuvremenu možete lečiti sledeće pčelinje društvo, koristeći drugu posudu sa oksalnom kiselinom. Otvor košnice držati zatvorenim još 10 minuta nakon tretmana. Napunjena baterija, omogućava tretman između 10–20 košnica. Najbolji rezultati tretmana pčelinjih društava se postižu na spoljnoj temperaturi iznad 8 °C.

Profil lečenja
Oksalna kiselina dihidrat je beli prah sa visokom kiselošću. Kada ispare sa Varrox® Eddy-em, isparenja će se ponovo kondenzovati kao oksalna kiselina dihidrat na pčelama i njihovim ulicama. Fine kristalne igle pri kontaktu sa Varoa vaši je ubijaju. Varoa u pčelinjem leglu neće biti pogođena oksalnom kiselinom pošto ne postoji fizički kontakt sa istom. Vrhunac efekta pada Varoe od pogođenih pčela je drugog dana. Oksalna kiselina dihidrat isparava u dva koraka i raspada se na visokim temperaturama u neaktivna isparenja. Dizajn Varrox® vaporizer-a i Varrox® Eddy-ja omogućava ponavljanje preciznosti procesa za svaku tretiranu košnicu kada se prate uputstva za upotrebu.

Bezbednost
Oksalna kisela isparenja izazivaju iritaciju očiju i respiratornog sistema. Ne koristite u zatvorenom prostoru. Uvek nosite zaštitnu odeću, zaštitne naočare i masku za disanje najmanje FFP2 klase. Uvek tretirajte vaše košnice sa vetrom u leđima da ne bi došli u dodir sa opasnim isparenjima oksalne kiseline.

Bezbednosti list

Upustvo za upotrebu

SKU: 92320 Categories: ,
sifra: 99900
Naziv artikla: Varroa Easy Check
Zemlja porekla: Francuska
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: plastika

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “92320 – Varrox® Eddy sublimator oksalne kiseline sa jednom baterijom”

Connect with:

There are no reviews yet.