,

86010 – Rukavice MAXITHERM, termoizolacione


Lagane radne termoizolacijske rukavice s lateks premazom koji omogućavaju sigurnost i spretnost ruku u suvim i vlažnim uslovima (Toplotna zaštita od -30 ° C do 250 ° C)

Premaz: Preko dlana i prstiju prirodni lateks premaz, ukupna debljina preko dlana 2.5 mm

Dužina: 26,5 cm

Boja: narandžasto-crna

Standardi (norme): EN 420, EN 388: 2003- 1241, EN511- X1X, EN407- X2XXXX

1.050,00 рсд

ATG tehnologija:

THERMtech® Termoizolaciona frotirna Lining, dvostruko tkana i naknadno četkana, zadržava ekstra količine vazduha tako da u kombinaciji sa premazom koji ne umanjuje fleksibilnost rukavice, osigurava termoizolaciju rukavice otporne na visoke temperature do 250 ° C ali i niske, do -30 °C . Rukavice su idealne kao zaštita pri radu sa parnim topionicima voska, sterilizatorima voska, sudovima za kuvanje inverta, i svom drugom opremom koja ima tople površine. Termoizolacione rukavice MAXITHERM,  pružaju vrhunsku zaštitu od opekotina.

HandCare® Dermatološki sertifikovane rukavice od strane Skin Health Alliance, oprane pre pakovanja, tako da garantuju “Sveže iz pakovanja” prema sertifikaciji od strane Oeko-Tex

Primena: Dorada i inspekcija, baštovanstvo, rukovanje sitnim delovima, primarna, sekundarna i završna obrada i montaža, održavanje, logistika i skladištenje, upotreba alata i instrumenata, precizne mehanike, opšte rukovanje.