Track your Order Status

To track your order please enter your Order ID in the box below and press the "Track" button. This was given to you on your receipt and in the confirmation email you should have received.

Follow the status of your shipment

Unutrašnji transport

Isporuku paketa na teritoriji Republike Srbije vrši kurirska služba City Express. Sve informacije o paketu možete dobiti pozivanjem besplatnog Call Centra službe City Express iz fiksnih mreža 0800 30 93 000, odnosno 011 30 93 000 iz svih ostalih mreža.

Plaćanje vršite kuriru prilikom preuzimanja naručenih proizvoda, osim ukoliko je naručena roba prethodno plaćena po osnovu predračuna uplatnicom u poslovnoj banci ili pošti.

Korisnicima je omogućena usluga praćenja paketa preko web forme u okviru unutrašnjeg saobraćaja.

Pratite svoj paket

Korisnik ima pravo provere sadržaja paketa u prisustvu kurira. Prilikom preuzimanja paket mora biti zatvoren.

U cilju što bolje saradnje, molimo Vas da prilikom preuzimanja pošiljke proverite da li je ambalaža ima oštećenja (pocepana, mokra, blatnjava, ulubljena…). Oštećene pošiljke niste u obavezi da preuzmete.

Pčelar doo ne snosi nikakvu odgovornost za rad kurirskih službi i eventualna oštećenja nastala u toku prevoza robe do vaše adrese. Ukoliko se desi da roba koja Vam je isporučena ima fizička oštećenja, potrebno je odmah da nas obavestite o nastaloj situaciji. Mi ćemo odmah kontaktirati kurirsku službu, kako bi se kurir vratio i na licu mesta sastavio zapisnik o oštećenom paketu.

Za sve nepravilnosti vezano za isporuku robe budite slobodni da nas kontaktirate, kako bismo pokušali da utičemo na kvalitet usluge kurirskih službi.

Međunarodni transport

Isporuku van Republike Srbije vrši kurirska služba Post Express (Pošta Srbije), koja ima saradnju sa poštama/centrima na krajnjoj destinaciji isporuke, rok isporuke je 5 do 12 dana.
Po prijemu Vaše narudžbine poslaćemo Vam profakturu i instrukcije za plaćanje. Plaćanje se vrši preko instrukcija banke u Srbiji što obuhvata ukupan iznos odabranih artikala, cenu isporuke i carinjenja robe.
Nakon evidentirane uplate vrši se isporuka paketa.

Spisak proizvoda zabranjenih za uvoz u Vašoj zemlji možete pogledati ovde.

Cenovnik “Post Export” usluge
Masa pošiljke u kilogramima Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija Ostale zemlje Evrope
do 1kg 10.00 EUR 11.00 EUR
preko 1kg do 2kg 12.00 EUR 15.00 EUR
preko 2kg do 5kg 16.00 EUR 20.00 EUR
preko 5kg do 10kg 22.00 EUR 35.00 EUR
preko 10kg do 15kg 28.00 EUR 45.00 EUR
preko 15kg do 20kg 35.00 EUR 58.00 EUR
preko 20kg do 25kg 43.00 EUR 70.00 EUR
preko 25kg do 30kg 50.00 EUR 84.00 EUR

Za pravna lica postoji i mogućnost isporuke putem redovnog izvoza, a troškovi se uvećavaju u zavisnosti od mase pošiljke i špediterskih usluga.

Praćenje statusa pošiljke