O nama

Priča naše firme počinje davne 1991. godine, kada smo sa samo par radnika i mašina kročili u svet proizvodnje pčelarske opreme. Vođeni idejom da kroz porodični posao zadovoljimo osnovne potrebe pčelara za priborom i opremom, godinama smo razvijali proizvodnju i ideje pretvarali u dela. Vodjeni jasnom vizijom, znanjem i samodisciplinom, bili smo istrajni da uspemo u nameri da postanemo lider na domaćem tržištu ali i jednako poznati na tržištima susednih zemalja i šire. Uspeli smo u nastojanju da uskladimo dva osnovna postulata u poslovanju koja podrazumevaju primenu savremenih tehnologija u radu i izradu proizvoda visokog kvaliteta. Gledajući uvek nekoliko koraka unapred, prateći svetske trendove i inovacije, stvorili smo uslove da 2010. godine formiramo u Vršcu centar čija je primarna uloga da obezbedi plasman proizvoda na tržišta Centralne i Istočne Evrope, ali i zahtevnijeg tržišta Zapadne Evrope.
Novim organizacionim modelom i primenom stečenog znanja, iskustva i savremenih tehnologija omogućili smo da se proizvodi najvišeg kvaliteta nađu pred kupcima širom Evrope. Ovo je za nas predstavljao dodatni izazov jer smo imali obavezu da održimo reputaciju koju smo sticali godinama nudeći našu opremu na znatno zahtevnijim tržištima.

Tokom svog postojanja, uspeli smo da izgradimo imidž preduzeća koje se brine o potrebama kupaca i klijenata sa kojima sarađujemo. Za nas je imperativ da svima pružimo mogućnost izbora, bez obzira na platežne mogućnosti.

Danas, sa pogonima koji se nalaze na tri lokacije u zemlji, sa više od 100 zaposlenih, i prodajnim asortimanom koji trenutno obuhvata više od 1000 različitih proizvoda, još smo odlučniji da nastavimo sa razvojem porodične tradicije i odužimo se prethodnim generacijama koje su nas svojim radom na ovo obavezale. Uz stalno proširivanje asortimana, u skladu sa zahtevima koje nameće savremeno pčelarstvo, težimo da zadržimo lidersku poziciju. Trend proširivanja našeg asortimana se i dalje nastavlja, sa osnovnim ciljem da, u što je moguće većoj meri, zadovoljimo potrebe tržišta, prevashodno zahteve pčelara. U sopstvenom proizvodnom pogonu, zahvaljujući stalnom usavršavanju i mašinama novije generacije, u mogućnosti smo da izađemo u susret svim zahtevima kupaca, kako po kvalitetu tako i kvantitetu. U tehnologiju konstantno ulažemo, a naš stručni kadar ideje sprovodi u delo kako bi krajnji proizvod bio vrhunskog kvaliteta. Pored sopstvene proizvodnje, direktni smo uvoznici preko 200 artikala, što uz kvalitet i pouzdanost garantuje i najniže cene isith na tržištu.

Ljudi predstavljaju osnovnu vrednost naše kompanije, bilo da su to amateri ili profesionalci, svi su podjednako važni za nas. Svojim znanjem i punom odgovornošću, mi dajemo svoj maksimum da obezbedimo osećaj sigurnosti kod njih i veru da su bolji dani pred nama.

Misija

Naša misija je da postojimo kao pouzdano rešenje koje će omogućiti poboljšanje, očuvanje i širenje pčelarstva, plasiranjem proizvoda vrhunskog kvaliteta. Proizvodiima i inovacijima koje su istinski korisne i praktične, želimo svakom pčelaru učiniti rad lakšim i efikasnijim, ceneći njihovo vreme i veru u nas.

Vizija

Naša vizija je da rastemo i razvijamo se kao brend prepoznatljiv pre svega po kvalitetu proizvoda i usluga, te da svojim korisnicima ponudimo široku paletu proizvoda opreme za pčelarstvo. Prihvatamo odgovornost za ispravnost naših proizvoda i bezbednost naših kolega i kupaca.

Cilj

Naš cilj je da zadovoljimo potrebe na područiju Srbije, sa konstantnom težnjom širenja pčelarstva ka novim tržištima Evrope i izgradnjom prepoznatljivog brenda. Svojim radom i zalaganjem, nastojimo da obogatimo živote naših kupaca i zajednica u kojima poslujemo na održiv način.

O internet prodavnici

Suočeni sa konstantnim rastom broja internet korisnika, rešili smo da svim pčelarima omogućimo, da sa bilo koje lokacije posete našu internet prodavnicu, pregledaju naš prodajni asortiman i odluče se za kupovinu opreme za pčelarstvo uz nikada lakšu proceduru. Konstantno popunjen lager pčelarske opreme garantuje Vam veoma kratak rok isporuke do vaših vrata na teritoriji čitave Srbije, ali i u inostranstvu. Stalna trka sa vremenom i brojne obaveze veliki su problem, najpre zaposlenih građana, koji ne stižu da se uklope u standardno radno vreme trgovina, te stoga dvadesetčetvoročasovno radno vreme internet prodavnice za pčelarstvo i pčelarske opreme, predstavlja idealno rešenje za Vas.

Konstatnim razvojem naše internet platforme, unapređenjem infrastrukture, uz stalno investiranje u sisteme bezbednosti podataka i informacija, garantujremo svim našim korisnicima izuzetnu laku, efikasnu i bezbednu kupovinu. Uverite se i sami u kvalitet naše ponude, dovoljno je samo da odaberete proizvode koji su Vama potrebni, a naš tim će obezbediti da oni u najkraćem roku stignu do Vas.

U nadi da smo pobudili Vašu radoznalost i interesovanje ostajemo s poštovanjem. Sve za pčele i pčelare.

Naš tim

Daniel Djan

Email:
info@pcelar.rs

Daniel Djan

Bojan Baković

Telefon:
+381 0(66) 100 500
Email:
pcelar.shop@gmail.com

Goran Mijailović

logistika

Bojana Stankov

Telefon:
+381 0(66) 100 900
Email:
komercijala@pcelar.rs

Bojana Stankov

komercijala

Nemanja Blagojević

Telefon:
+381 0(63) 116 36 77

Nemanja Blagojević

robno poslovanje