Okvir-sa-plavom-hranilicom-4
Okvir-sa-plavom-hranilicom-3
Okvir-sa-plavom-hranilicom-10
Okvir-sa-plavom-hranilicom
Okvir-sa-plavom-hranilicom-11
Okvir-sa-plavom-hranilicom-2
Okvir-sa-plavom-hranilicom-9

24351 - Zbeg - okvir, Batin prsten, DB12

Zbeg Batin prsten, u vidu rama sa mrežom, predstavlja zbeg koji se postavlja iznad poslednjeg tela košnice. Zbeg  je prostor u košnici u koji je namenjan prihrani pčela i ventilaciji. Sastoji se od okvira i od poklopca u vidu mreže. Zbeg se prodaje bez plastične hranilice. Poklopac koji čini okvir sa mrežom, može se koristiti i zasebno kao ventilaciona mreža, budući da su njene spoljašnje mere identične merama nastavka. Mreža koja je postavljena ima okca dimenzija 2.5x2.5mm. Ram sa unutrašnje strane ima falc u koji je moguće smestiti krajeve satonoše rama sa medom, i na taj način omogućiti prihranu pčela. Sve navedene mogućnosti čine da ovaj zbeg bude multifunkcionalan i veoma praktičan na svakom pčelinjaku.

850.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Šifra proizvoda: 24351
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Zbeg Batin prsten, u vidu rama sa mrežom, predstavlja zbeg koji se postavlja iznad poslednjeg tela košnice. Zbeg  je prostor u košnici u koji je namenjan prihrani pčela i ventilaciji. Sastoji se od okvira i od poklopca u vidu mreže. Zbeg se prodaje bez plastične hranilice.
Poklopac koji čini okvir sa mrežom, može se koristiti i zasebno kao ventilaciona mreža, budući da su njene spoljašnje mere identične merama nastavka. Mreža koja je postavljena ima okca dimenzija 2.5x2.5mm.
Ram sa unutrašnje strane ima falc u koji je moguće smestiti krajeve satonoše rama sa medom, i na taj način omogućiti prihranu pčela.
Sve navedene mogućnosti čine da ovaj zbeg bude multifunkcionalan i veoma praktičan na svakom pčelinjaku.
Deklaracija

Šifra:24351
Naziv artikla:Zbeg – okvir za plastičnu hranlicu od 9l, sa falcom za ram (Batin prsten)
Proizvođač:P.Z. "ROJ" Trstenik
Zemlja porekla:Srbija
Rok upotrebe:Neograničen
Sastav:Drvo
Cuvati van domasaja dece