Horizontalni mešač za pogače, 100l
Mesac-za-pogace2
Mesac-za-pogace4
Mesac-za-pogace3

115010 - Horizontalni mešač za pogače, 100l

Linija za pogače sa automatskim doziranjem kapaciteta 100L predstavlja opremu u kojoj se vrši mešanje šećera u prahu i invertovanog šećera u tečnom stanju sa ciljem proizvodnje pogača za prihranu pčela.
Dizajnirana je kao sud sa plaštom u kome je smešten mešač smese i spirala za doziranje gotovog proizvoda čijim se radom upravlja preko digitalnog kontrolera.
Korišćenjem adekvatne tehnologije rada, na ovom mešaču je moguće dostići proizvodni kapacitet od 1500 kg pogača u jednoj radnoj smeni, što ga svrstava u red visokoefikasne opreme.

Mešači za pogače se izradjuju po narudžbini kupca .
Za sve dodatne informacije konkatirajte nas telefonom 066/100-500 ili email-om  na info@pcelar.rs

0.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Šifra proizvoda: 115010
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Linija za pogače predstavlja mešač sa automatskim doziranjem u kome se vrši mešanje šećera u prahu, invertovanog šećera u tečnom stanju i drugih komponenti u pogaču za prihranjivanje pčelinjih društava. Sud za horizontalno mešanje i prihvat invertovanog (tečnog) šećera, šećera u prahu i ostalih komponenti koje ulaze u sastav pogača, ima ukupnu nominalnu zapreminu od 100L.
Unutrašnji zid, u kontaktu sa materijalom koji se procesuira, izrađen je od nerđajućeg čelika - prohroma, kiselootpornog-antimagnetnog, u kvalitetu AISI304. Linija za pogače je opremljena i mešačem koji se sastoji od motora koji je preko reduktora broja obrtaja vezan sa mešačem u mešaču. Mešač meša materijal u horizontalnoj ravni, a zahvaljujući posebno izvedenim perajima u mešaču ostvaruje se i mešanje u vertikalnoj ravni. Osovinu mešalice pokreće motor snage 3kW sa reduktorom broja obrtaja na 30 o/min.
Na dnu mešača nalazi se spiralni dozator, koji prihvata pripremljenu masu pogače i transportuje je do pnematskog automatskog dozira. Dozator pokreće motor od 1,1 kW sa reduktorom na 70 o/min. Regulacija težine pogače vrši se digitalnim regulatorom broja obrtaja, sa displejom i komandama, preko koga se zadaje željena težina pogače. Regulator broja obrtaja daje komandu spiralnom doziru da posle odredjenog broja obrtaja stane, nakon istisnute količine pogače, i još daje komandu pneumatskom cilindru, koji zaustavlja isticanje hrane iz usta dozira u PVC kesu. Odsecanje odmerene mase vrši se pneumatski.
U prvoj komori zida mešača nalazi se fluid za grejanje, voda, pri čemu je ograničena temperatura grejanja do 90°C. Regulacija temperature vode u plaštu se vrši preko digitalnog termoregulatora za kontrolu i regulaciju temperature.
Linija za pogače se priključuje na trofazni priključak 400V.
Linija za pogače ima sledeće karakteristike:
Materijal: Nerdjajući čelik - prohrom AISI304
Snaga motora mešača: - 3kW 400V
Reduktor motora mešača: 30 obrtaja/minut
Snaga motora dozatora: - 1.1kW 400V
Reduktor motora dozatora: 70 obrtaja/minut
Instalisana snaga grejača: 3kW
Zapremina suda: 100L
Dimenzije (DxŠxV): 900x1050x1500mm
Deklaracija

Sifra: 115010
Naziv artikla: MeSac za pogace – horizontalni, sa grejanjem u zidovima i automatskim dozerom u kese, 100L, automatski, Cr (inox)
Proizvođac: P.Z. "ROJ" Trstenik
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece