“Roman o pčelaru” – V. Umeljić
1023-Roman-o-pcelaru-2

100130 - “Roman o pčelaru” – V. Umeljić

Roman o pčelaru je životna priča o mladom pčelaru, koji nastavlja porodičnu tradiciju. Ostavši rano bez oca, uz pomoć očevog prijatelja, iskusnog pčelara, i uz podršku ukućana, posebno dede i majke, on, stasavajući u čoveka, stasava i u pčelara, podjednako se trudeći da bude i valjan čovek i dobar pčelar. Njegovo prvašnje interesovanje za pčelarstvo prerasta u ljubav, koja će se, kasnije, kad upozna lepu crnooku devojku, premetnuti u veliku ljubav prema njoj. Međutim, ta nova ljubav neće potisnuti onu prvu. Naprotiv, ona će je samo učvrstiti i oplemeniti. Zavolevši njega, i njegova izabranica, sa kojom se ženi, zavoleće i pčele.

840.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Šifra proizvoda: 100130
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Kategorija: Literatura
Opis proizvoda
Roman o pčelaru je životna priča o mladom pčelaru, koji nastavlja porodičnu tradiciju. Ostavši rano bez oca, uz pomoć očevog prijatelja, iskusnog pčelara, i uz podršku ukućana, posebno dede i majke, on, stasavajući u čoveka, stasava i u pčelara, podjednako se trudeći da bude i valjan čovek i dobar pčelar.
Njegovo prvašnje interesovanje za pčelarstvo prerasta u ljubav, koja će se, kasnije, kad upozna lepu crnooku devojku, premetnuti u veliku ljubav prema njoj. Međutim, ta nova ljubav neće potisnuti onu prvu. Naprotiv, ona će je samo učvrstiti i oplemeniti. Zavolevši njega, i njegova izabranica, sa kojom se ženi, zavoleće i pčele.
Deklaracija

Sifra: 100130
Naziv artikla: "Roman o pcelaru" - V. Umeljic
Izdavač: Veroljub Umeljic
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: papir
Cuvati van domasaja dece