,

0357 – Regulator leta sa zaštitom od vetra


Regulator leta, sa zaštitom od vetra je novi tip regulatora okruglih leta, koji osim svoje uobičajene namene još i štiti pčele od jakih vetrova, i istovremeno dozvoljava nesmetani prolaz pčelama. Vetrovi često veoma uznemiravaju pčele dok su u zimskom klubetu što na kraju rezultira lošim zimovanjem i uvećanom potrošnjom meda u tom periodu. Regulator ima pet vrsta otvora i dozvoljavaja različite kombinacije u zavisnosti od situacije i potreba. Regulator leta, sa zaštitom od vetra je napravljen tako da se može koristiti preko cele godine čime se na jedan jednostavan način postiže veća efiskasnot na pčelinjaku.

Regulator je izrađen od kvalitetne plastične mase POLIKARBONATA (leksana) koja se odlikuje vrlo dobrom otpornošću na UV zračenje i atmosferske prilike.

Regulator leta, sa zaštitom od vetra, proizvode se u celoj paleti boja, a njihova dostupnost na stanju nije garantovana za sve boje i zavisi od datog momenta. Prilikom naručivanja, u rubrici napomene, navesti željene boje, a prilikom isporuke trudićemo se da vam dostavimo jednu od navedenih.

30,00 дин.