34516 – Mreža za sakupljanje propolisa 42x51cm, Anel


Mreža za sakupljanje propolisa ima dve rupe koje možete da otvorite ako želite da na vrh stavite čvrstu hranu (pogaču). Tako će te moći da hranite pčele, a istovremeno neće zaustaviti sakupljanje propolisa. Bočne stranice rupa takođe podižu središte zaslona prema gore, tako da se ne savija u sredini i pčele mogu ravnomerno popuniti čitavu mrežu.
Propolis je veoma perspektivan proizvod sa vrlo dobrom cenom, koji može doprineti vašem prihodu bez potrebe za puno truda ili vremena.
Mreža za sakupljanje propolisa postavljeni su na gornji deo košnice, ispod poklopca. Trebalo bi da se ostavi malo prostora iznad mreža za sakupljanje propolisa, tako da se generiše struja vazduha od koje će pčele pokušati da se zaštite tako što će popuniti mrežu propolisom. Da biste zadržali željenu prazninu, možete koristiti dva odstojnika pričvršćena sa strane mreže.
Propolis se može ekstrahovati sa mreže nakon što ga stavite u zamrzivač 5 minuta, a zatim sastružite propolis komadom drveta ili rukom.
Mreža može sakupljati do 400 g propolisa u roku od 10-15 dana u zavisnosti od faune i godišnjeg doba. Obično se primenjuje u proleće i jesen.

315,00 рсд

Mreža za sakupljanje propolisa 42x51cm, Anel

Dimenzija: 51.00 x 42.00 x 00.20 cm
Težina: 280.00 g

Šifra: 34516
Naziv artikla: Mreža za sakupljanje propolisa 42x51cm, Anel
Uvoznik: ANEL SRB doo
Zemlja porekla: Grčka
Rok upotrebe: Neograničen
Sastav: plastika

Na osnovu 0 komentara

0.0 overall
0
0
0
0
0

Budi prvi koji će ostaviti svoj komentar “34516 – Mreža za sakupljanje propolisa 42x51cm, Anel”

No apps configured. Please contact your administrator.

Još uvek nema komentara za ovaj proizvod, budi prvi i ostavi svoj.