0601 – Pakerica za med, dozira od 10-50 ml

Dostupnost:

Nema na zalihama


Pakerice za pakovanje manjih zapremina 10-50ml meda (šifra 0601) proizvode se za pakovanje u posude od plastike i stakla. Na ove pakerice se ugrađuje ručni, nožni ili pneumatski pogon, a mogu biti samostojeće ili u verziji sa postoljem. Dozirka se može modifikovati tako da pakuje med u kesice, i u kompletu sa njom isporučuje se varilica za formiranje kesica iz trake folije, a može se i sve navedeno integrisati u jednu automatsku mašinu (šifra 0605).

56.100,00 дин.

Nema na zalihama

U našem proizvodnom asortimanu za pakovanje meda imamo dve vrste dozira – pakerica za med, one koje pune med u već formiranu ambalažu (tegle, kesice) ili pak pakerice za med na kojima se formiraju kesice iz PVC traka na samoj mašini.

Mašine za pakovanje meda – pakerice za med isporučujemo sa posudom za prihvat meda, iz koje med ističe prirodnim padom u dozir. Sud je smešten na postolju iznad pakerice za med, a može biti u verziji sa i bez grejača, duplim zidovima, mešačem itd. Takođe, mašinu za pakovanje je moguće opremiti i sistemom za etiketiranje i obrtnim stolovima za ulaganje ambalaže i prihvat proizvoda.

U mogućnosti smo da ponudimo i kompletne linije za pakovanje meda sa integrisanim dekristalizatorima, homogenizatorima, filtracionim kolonama, tankovima za skladištenje meda, pri čemu su svi elementi povezani cevima, ventilima i pumpama, pri čemu se sa jednog mesta upravlja čitavom linijom i procesom punjenja.

Mašine za pakovanje većih zapremina meda 250g-5kg – pakerica za med(šifra 0602 i 0605), bazirane na principu zupčaste pumpe, predviđene su za pakovanje meda u staklene i plastične tegle. Mogu se još i alternativno koristiti kao pumpe za pretakanje meda, sa izvlačenjem sa dubine do 1 m i podizanjem na visinu do 2 metra. Upravljanje može biti manuelno (ručna komanda ili komanda sa nožnom papučicom), poluautomatsko (svaki početak doziranja se startuje, mašina dozira zadatu količinu meda i stane), i automatsko (podešava se zapremina doziranja i vreme mirovanja po punjenju, tako da pakerica po završenom prvom punjenju i mirovanju sama aktivira novi ciklus punjenja). Preciznost punjenja +/- 3g, i brzina od 500 tegli/h.

Šifra proizvoda: 0601 Kategorija: