Pakerica za med, zupčasta pumpa
Pakerica-zupcasta-pumpa2
Pakerica-zupcasta-pumpa1
Pakerica-sa-etiketirkom
Pakerica-sa-kruznim-stolom1
Pakerica-sa-kruznim-stolom

60210 - Pakerica za med, zupčasta pumpa

Mašina za pakovanje meda je namenjena za pakovanje meda u tečnom stanju u staklene tegle ili druge odgovarajuće plastične posude, različitih zapremina.
Mašina za pakovanje meda se sastoj od:
· prohromskog postolja,
· dozatora, koji radi na principu zupčaste pumpe,
· posude za med od 50 kg. meda.
· nožnog prekidača – papučice za startovanje dozatora (kod modela bez kružnog stola).
Opciono· Etiketirke za nanošenje samolepivih etiketa. Dozir za doziranje i merenje težine meda radi kao univerzalna pakerica na električni pogon, napravljena je od prohroma i industrijske plastike za prehrambenu industriju. Radi na principu zupčaste pumpe i vrši automatsko punjenje tegla medom sa preciznošću punjenja ± 5 grama, i kapacitetom do 500 tegli na sat. Težina doziranog meda se reguliše brojačem broja obrtaja zupčaste pumpe, koji se nalazi na komandnoj kutiji. Iskustveno u zavisnosti od gustine i temperature meda – viskoziteta meda, utvrdjuje se potreban broj obrtaja zupčaste pume za željenu količinu – težinu meda u posudi za pakovanje meda.
Med za pakovanje priprema se u homogenizatoru ili nekoj drugoj većoj posudi uz stalno mešanje i održavanje konstantne temperature, nezavisno od mašine za pakovanje. Radnik stavlja praznu teglu na radni sto ispod dozera. Pritiskom na start dugme ili na papučicu, mašina počinje sa automatskim doziranjem meda u teglu prema prethodno zadatom broju obrtaja dozera. Nakon što je završen proces doziranja, radnik sklanja napunjenu teglu, postavlja novu i ponavlja proceduru punjenja.
Pakerica za med je proizvod napravljen u Srbiji.

0.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Šifra proizvoda: 60210
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Kategorija: Pakovanje meda
Opis proizvoda
U našem proizvodnom asortimanu za pakovanje meda imamo dve vrste dozira – pakerica za med, one koje pune med u već formiranu ambalažu (tegle, kesice) ili pak pakerice za med na kojima se formiraju kesice iz PVC traka na samoj mašini.
Mašine za pakovanje meda - pakerice za med isporučujemo sa posudom za prihvat meda, iz koje med ističe prirodnim padom u dozir. Sud je smešten na postolju iznad pakerice za med, a može biti u verziji sa i bez grejača, duplim zidovima, mešačem itd. Takođe, mašinu za pakovanje je moguće opremiti i sistemom za etiketiranje i obrtnim stolovima za ulaganje ambalaže i prihvat proizvoda.
U mogućnosti smo da ponudimo i kompletne linije za pakovanje meda sa integrisanim dekristalizatorima, homogenizatorima, filtracionim kolonama, tankovima za skladištenje meda, pri čemu su svi elementi povezani cevima, ventilima i pumpama, pri čemu se sa jednog mesta upravlja čitavom linijom i procesom punjenja.
Mašine za pakovanje većih zapremina meda 250g-3kg - pakerica za med(šifra 0602 i 0605), bazirane na principu zupčaste pumpe, predviđene su za pakovanje meda u staklene i plastične tegle. Mogu se još i alternativno koristiti kao pumpe za pretakanje meda, sa izvlačenjem sa dubine do 1 m i podizanjem na visinu do 2 metra. Upravljanje može biti manuelno (ručna komanda ili komanda sa nožnom papučicom), poluautomatsko (svaki početak doziranja se startuje, mašina dozira zadatu količinu meda i stane), i automatsko (podešava se zapremina doziranja i vreme mirovanja po punjenju, tako da pakerica po završenom prvom punjenju i mirovanju sama aktivira novi ciklus punjenja). Preciznost punjenja +/- 3g, i brzina od 500 tegli/h.
Deklaracija

Sifra: 60210
Naziv artikla: Pakerica univerzalna - zupcasta pumpa, dozira od 0,25-3 kg
Proizvođac: P.Z. "ROJ" Trstenik
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece