Pakerica za med, sa etiketirkom

60230 - Pakerica za med, sa etiketirkom

Mašina za pakovanje meda je namenjena za pakovanje meda u tečnom stanju u staklene tegle ili druge odgovarajuće plastične posude, različitih zapremina. Mašina za pakovanje meda se sastoj odi: · prohromskog postolja, · dozatora, koji radi na principu zupčaste pumpe, · posude za med od 50 kg. meda. · nožnog prekidača – papučice za startovanje dozatora (kod modela bez kružnog stola). Opciono · Kružni sto za prihvatanje tegli · Etiketirke za nanošenje samolepivih etiketa Dozir za doziranje i merenje težine meda radi kao univerzalna pakerica na električni pogon, napravljena je od prohroma i industrijske plastike za prehrambenu industriju. Radi na principu zupčaste pumpe i vrši automatsko punjenje tegla medom sa preciznošću punjenja ± 5 grama, i kapacitetom do 500 tegli na sat. Težina doziranog meda se reguliše brojačem broja obrtaja zupčaste pumpe, koji se nalazi na komandnoj kutiji. Iskustveno u zavisnosti od gustine i temperature meda – viskoziteta meda, utvrdjuje se potreban broj obrtaja zupčaste pume za željenu količinu – težinu meda u posudi za pakovanje meda. Opciono, kod modela sa kružnim stolom radnik postavlja prazne tegle na kružni sto, vodeći računa da se obezbedi kontinuitet praznih tegli, na liniji. Prazne tegle se automatski uvode ispod dozera gde se zaustavljaju, dozira se zadata količina meda i nakon toga tegle sa medom se transportuju se dalje ka izlazu. Pozicioniranje tegle u zonu ispod dozera vrši se pomoću senzora prisustva, koji detektuje poziciju tegle i zaustavlja je u položaj za punjenje. Med za pakovanje priprema se u homogenizatoru ili nekoj drugoj većoj posudi uz stalno mešanje i održavanje konstantne temperature, nezavisno od mašine za pakovanje. Radnik stavlja praznu teglu na radni sto ispod dozera. Pritiskom na start dugme ili na papučicu, mašina počinje sa automatskim doziranjem meda u teglu prema prethodno zadatom broju obrtaja dozera. Nakon što je završen proces doziranja, radnik sklanja napunjenu teglu, postavlja novu i ponavlja proceduru punjenja. Opciono, kod modela sa etiketrikom, tegle prolaze kroz deo za etiketiranje gde se na tegle lepi samolepiva etiketa. Etiketa se nanosi automatski prilikom prolaska tegle u njenoj radnoj zoni.

0.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Šifra proizvoda: 60230
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Kategorija: Pakovanje meda
Opis proizvoda
U našem proizvodnom asortimanu za pakovanje meda imamo dve vrste dozira – pakerica za med, one koje pune med u već formiranu ambalažu (tegle, kesice) ili pak pakerice za med na kojima se formiraju kesice iz PVC traka na samoj mašini.
Mašine za pakovanje meda - pakerice za med isporučujemo sa posudom za prihvat meda, iz koje med ističe prirodnim padom u dozir. Sud je smešten na postolju iznad pakerice za med, a može biti u verziji sa i bez grejača, duplim zidovima, mešačem itd. Takođe, mašinu za pakovanje je moguće opremiti i sistemom za etiketiranje i obrtnim stolovima za ulaganje ambalaže i prihvat proizvoda.
U mogućnosti smo da ponudimo i kompletne linije za pakovanje meda sa integrisanim dekristalizatorima, homogenizatorima, filtracionim kolonama, tankovima za skladištenje meda, pri čemu su svi elementi povezani cevima, ventilima i pumpama, pri čemu se sa jednog mesta upravlja čitavom linijom i procesom punjenja.
Mašine za pakovanje većih zapremina meda 250g-3kg - pakerica za med(šifra 0602 i 0605), bazirane na principu zupčaste pumpe, predviđene su za pakovanje meda u staklene i plastične tegle. Mogu se još i alternativno koristiti kao pumpe za pretakanje meda, sa izvlačenjem sa dubine do 1 m i podizanjem na visinu do 2 metra. Upravljanje može biti manuelno (ručna komanda ili komanda sa nožnom papučicom), poluautomatsko (svaki početak doziranja se startuje, mašina dozira zadatu količinu meda i stane), i automatsko (podešava se zapremina doziranja i vreme mirovanja po punjenju, tako da pakerica po završenom prvom punjenju i mirovanju sama aktivira novi ciklus punjenja). Preciznost punjenja +/- 3g, i brzina od 500 tegli/h.
Deklaracija

Sifra: 60230
Naziv artikla: Pakerica sa kruznim stolom, automatska, za tegle
Proizvođac: P.Z. "ROJ" Trstenik
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece