Thor-fi-200
Thor-fi-200-2
Thor-fi-200-3
Dekristalizator-Thor-4
Dekristalizator-Thor-2

62320 - Dekristalizator meda "Thor" fi 200

-Velika preciznost u grejanju - dekristalizaciji meda (diference od 1°C). -Snaga: 400W -Moguć servis i zamena grejača -Mogućnost izrade prečnika grejača kao i same visine dekristalizatora po želji kupca.

27,900.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Šifra proizvoda: 62320
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Kategorija: Pakovanje meda
Opis proizvoda
Dekristalizator ,,Thor” napravljen je od kiselootpornog inoxa.
Velika prednost dekristalizatora ,,Thor”, koja ga čini jedinstvenim na tržištu, sastoji se u tome što je grejač odvojiv od samog uređaja, te pruža mogućnost da, u slučaju pregorevanja, grejač bude zamenjen novim. Pomenuta karakteristika naš dekristalizator čini dugotrajnijim, pouzdanijim, a  samim tim i ekonomičnijim u odnosu na druge dekristalizatore.
Poseduje digitalni termostat sa podešenom diferencom od 1°C. Ako je, primera radi, temperatura podešena na 40°C, ona varira u opsegu 39-41°C, zahvaljujući senzoru digitalnog kontrolera, jer sonda ulazi u med. Radna temperatura se može podesiti od  30°C do 85°C. Za dekristalizaciju meda, poželjno je podesiti radnu temperaturu dekristalizatora na oko 40°C, da bi se izbeglo povećanje stepena HMF-a, do kojeg dolazi na temperaturi višoj od 50°C. Za razliku od drugih tipova dekristalizatora, dekristalizatori sa digitalnim termostatom obavljaju ravnomerno zagrevanje meda na podešenoj temperaturi, odnosno osiguravaju efikasniji prenos toplote po celoj površini. Na taj način se izbegava prekomerno zagrevanje meda u jednoj središnjoj tački, čime se onemogućava povećanje sadržaja HMF-a i uništenje dobrih prirodnih svojstava meda.
Može da se koristi i u druge svrhe, kao što je pasterizacija prirodnih sokova gde su potrebne temperature od 77-82°C.
 
Proizvedeno u Srbiji
Deklaracija

Sifra: 62320
Naziv artikla: Dekristalizator elektricni sa digitalnom termoregulatorom, fi 200, TOR
Uvoznik: 0
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece