,

63110 – Pumpa za med, invert i druge tečnosti


Pumpa za med, invert i druge tečnosti “Minor 60” je dizajnirana kao pumpa sa fleksibilnim rotacionim impelerom u stacionarnom kućištu. Pokreće je motor snage 1,5 kW koji se priključuje na trofazni izvor napajanja.

Pumpa za med i invert se sastoji iz 5 osnovna dela:
a) tela pumpe sa rotorom i priključnim fitingom,
b) motora za pokretanje rotora pumpe,
c) remenice i remena za povezivanje motora i pumpe,
d) komandnog električnog panela za start/stop pumpe,
e) kolica sa točkovima na kojima je smeštena pumpa sa motorom.

108.000,00 рсд

Pumpa za med, invert i druge tečnosti “Minor 60”, u standardnoj izvedbi, pogonjena je trofazni motorom od 1,5 kW koji preko redukcije okreće pumpu sa 300 0brtaja u minuti. Pogonski motor pumpe je moguće isporučiti i kao monofazni, snage 1,1 kW ili veći, sve shodno potrebama kupca.

Pumpa za med ima ulaz i izlaz prečnika 60mm.

Pumpa za med radi na principu impelera koji deformacijom u kućištu pumpe potiskuje fluid u radno kolo pumpe i transferiše isti do izlaznog priključka sa ujednačenim i konstantnim protokom, bez mehaničkih uticaja na njegove karakteristike. Ovaj princip omogućuje nezavisno povlačenje fluida u telo pumpe i njegovo kontrolisano i umereno potiskivanje.

Kućište pumpe za med je izrađeno od nerđajućeg čelika (prohroma), kvaliteta AISI304 dok je impeler izrađen od prirodne gume, odobrene za upotrebu u prehrambenoj industriji koja ima izuzetnu mehaničku otpornost a samim tim i dug radni vek.

Maksimalni protok fluida kroz pumpu za med sa ugrađenim motorom iznosi do 5000 l/h pri visini podizanja od 0m.

Pumpa za med se isporučuje na kolicima izrađenim od prohroma za lakšu manipulaciju odnosno transport pumpe. Opciono je uz pumpu moguće isporučiti i prestrujne ventile za rasterećenje pumpe u radu kada se povezuje na opremu ili drugi element, koji u toku njenog rada može blokirati protok fluida i time prouzrokovati povećani pritisak na potisnom delu.

Šifra proizvoda: 63110 Kategorije: ,
Šifra: 63110
Naziv artikla: Pumpa za med, invert i druge tečnosti, električna inox, “Minor 60”
Zemlja porekla: Srbija
Proizvodjač: Roj
Rok upotrebe: Neograničen
Sastav: čelik