63110-Pumpa-za-med-Minor-60
63110-Pumpa-za-med-Minor-60-2
63110-Pumpa-za-med-Minor-60-3
0630-Pumpa-za-med
0630-Pumpa-za-med1

63100 - Pumpa za med Minor 60

Pumpa za med, invert i druge tečnosti "Minor 60" je dizajnirana kao pumpa sa fleksibilnim rotacionim impelerom u stacionarnom kućištu. Pokreće je motor snage 1,5 kW koji se priključuje na trofazni izvor napajanja. Pumpa za med i invert se sastoji iz 5 osnovna dela: a) tela pumpe sa rotorom i priključnim fitingom, b) motora za pokretanje rotora pumpe, c) remenice i remena za povezivanje motora i pumpe, d) komandnog električnog panela za start/stop pumpe, e) kolica sa točkovima na kojima je smeštena pumpa sa motorom. *Dostupnost pumpe proverite preko maila prodavnica@pcelar.rs ili pozivanjem na 066/100500

275,000.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Dodaj na listu željaUporedi
Šifra proizvoda: 63100
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Pumpa za med, invert i druge tečnosti "Minor 60", u standardnoj izvedbi, pogonjena je trofazni motorom od 1,5 kW koji preko redukcije okreće pumpu sa 300 0brtaja u minuti. Pogonski motor pumpe je moguće isporučiti i kao monofazni, snage 1,1 kW ili veći, sve shodno potrebama kupca.
Pumpa za med ima ulaz i izlaz prečnika 60mm.
Pumpa za med radi na principu impelera koji deformacijom u kućištu pumpe potiskuje fluid u radno kolo pumpe i transferiše isti do izlaznog priključka sa ujednačenim i konstantnim protokom, bez mehaničkih uticaja na njegove karakteristike. Ovaj princip omogućuje nezavisno povlačenje fluida u telo pumpe i njegovo kontrolisano i umereno potiskivanje.
Kućište pumpe za med je izrađeno od nerđajućeg čelika (prohroma), kvaliteta AISI304 dok je impeler izrađen od prirodne gume, odobrene za upotrebu u prehrambenoj industriji koja ima izuzetnu mehaničku otpornost a samim tim i dug radni vek.
Maksimalni protok fluida kroz pumpu za med sa ugrađenim motorom iznosi do 5000 l/h pri visini podizanja od 0m.
Pumpa za med se isporučuje na kolicima izrađenim od prohroma za lakšu manipulaciju odnosno transport pumpe. Opciono je uz pumpu moguće isporučiti i prestrujne ventile za rasterećenje pumpe u radu kada se povezuje na opremu ili drugi element, koji u toku njenog rada može blokirati protok fluida i time prouzrokovati povećani pritisak na potisnom delu.
Deklaracija

Sifra: 63100
Naziv artikla: Pumpa za med, invert i druge tecnosti, elektricna inox, "Minor 60"
Proizvođac: P.Z. "ROJ" Trstenik
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece