Brojevi za obelezavanje matica, set
13691-Set-brojeva-za-obelezavanje-matica4-1

133430 - Kartica sa brojevima za maticu set

Brojevi za obeležavanje matica izrađeni su na posebnom materijlu sa visokim stepenom refleksije svetlosti. U odnosu na druge komercijalne proizvode iste namene koji se mogu naći na tržištu, visok stepen refleksije ga izdvaja po kvalitetu budući da garantuje pčelarima lako uočavanje matice prilikom pregleda košnica. Proizvod je u potpunosti neškodljiv. Kartice sa brojevima za obeležavanje sadrže brojeve od 1 do 99 i izrađuju se u pet standardnih boja (bela, žuta, crvena, zelena i plava). Brojevi se postavljaju na matice pomoću lepka na bazi acetona, laka za nokte, disperznim lepkovima (mana ovih lepkova je što se dugo suše). Nikako ne treba koristiti brzo vezujuće lepkove poput super lepka i sl.

3,500.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Šifra proizvoda: 133430
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Set - brojevi za obelezavanje matica sastoji se od:
- 5 kartica sa brojevima od 1-99 u pet različitih boja: bela, žuta, crvena, zelena i plava i
- lepka sa štapicem za nanošenje.
Brojevi za obelezavanje matica kao proizvod nije višenamenski, već isključivo namenjen korišćenju u pčelarstvu, te je stoga u potpunosti prilagođen pčelarima i pčelama odnosno maticama.
Sistem obeležavanja sa brojevima na specijalnom nosaču je razvijen i proizveden na Nacionalnom pčelarskom institutu u Dolu što garantuje njegovu neškodljivost i efikasnost.
Brojevi za obelezavanje matica se postavljaju na matice pomoću lepka na bazi acetona, laka za nokte ili drguim disperznim lepkovima (mana ovih lepkova je što se dugo suše). Nikako ne treba koristiti brzo vezujuće lepkove poput super lepka i sl.
Deklaracija

Šifra:133430
Naziv artikla:Set za obeležavanje matice (5 boja sa brojevima od 1-99 I bočice sa lepkom)
Zemlja porekla:Nemačka
Uvoznik:Pčelar DOO Vršac
Rok upotrebe:Neograničen
Sastav:plastika
Cuvati van domasaja dece