Kanta za med za prihvat 30 kg, Cr (inox)
0545-Kanta-za-prihvat2

54515 - Kanta za prihvat meda 15L-22, Cr (inox)

Kanta za prihvat, izrađena je kompletno od prohroma (inox) i može da primi do 30 kg meda. Njena glavna primena jeste da prihvati med iz vrcaljke, kade za otklapanje ili neke druge posude, i na taj način omogući presipanje u drugi veći sud. Na kantu za prihvat može se postaviti cedilo sa nosačima na razvačenje, kako bi se med pre pretakanja u sud za čuvanje, mogao odvojiti od prisutnih nečistoća.

4,300.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Šifra proizvoda: 54515
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Kanta za prihvat meda je namenjena za prihvat, čuvanje i transport meda. Izrađujemo ih u različitim dimenzijama i zapreminama, prema potrebi i želji kupca. Kanta za prihvat meda je izrađena od prohromskog lima, odobrenog za upotrebu u prehrambenoj industriji, debljine od 0.5mm, za kante zapremine do 40L, pa do 0.8mm za kante većih zapremina od 100L.
U osnovnoj varijanti sastoje se od prohromskog tela (kante), prohromskog poklopca, plastične slavine i ručki. U skladi sa potrebama moguće su različite modifikacije svih elemenata kanti kao što su plivajući poklopci, poklopci bez brvaljenja, ugradnja prohromske slavine i sl. a sve u skladu sa željama i potrebama kupaca.
Deklaracija

Sifra: 54515
Naziv artikla: Kanta za prihvat meda 15L/22 kg, Cr (inox)
Proizvođac: P.Z. "ROJ" Trstenik
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece