,

110012 – Pogača – standardna, BAL


Pogača – standardna, BAL  je energetska pogača namenjena prehranjivanju pčelinjih društva tokom cele godine, a prvenstveno za podsticajno prehranjivanje u bespašnom i kišnom razdoblju kad nema nektara u prirodi. Pogača za pčele ima ujednačenu umešanost komponenti sa gustinom koja sprečava curenje pogača između ramova, nizak nivo HMF-a i odličan odnos saharoze i redukujućih šećera (glukoza i fruktoza).

140,00 рсд

Pogača – standardna, BAL, predstavlja osnovnu pogaču za prihranu pčela. Pogača – standardna, BAL je šećerna pogača za pčele sa optimalnim sadržajem redukujućih šećera. Namenjena je prehranjivanju pčelinjih društva tokom cele godine, a prvenstveno za podsticajno prehranjivanje u bespašnom i kišnom razdoblju kad nema nektara u prirodi.

Hrana za pčele je pakovana u pojedinačnim pakovanjima PVC kesama od 1kg, odnosno u transportnim pakovanjima od 10kg. Dodaju se pčelinjim društvima u zimskom periodu prorezivanjem dve do tri trake širine od po 1cm na ambalaži i postavljanjem na satonoše (u suprotnom pravcu od pravca u kome su usmerene satonoše) iznad pčelinjeg klubeta, a kod košnica sa milerovim hranilicama može se postaviti i direktno u zbegu.

Hrana za pčele ima sledeće karateristike:

Sastav: saharoza, glukoza, fruktoza i voda.
Pojedinačno pakovanje: 1kg (PVC kesa)
Transportno pakovanje: 10kg (kartonska kutija)

Šifra proizvoda: 110012 Kategorije: , Oznake: , ,
Šifra: 110012
Naziv artikla: Pogaca B – standard
Zemlja porekla: Srbija
Proizvodjač: P.R Pčelarstvo Balint
Rok upotrebe: Utisnuto na ambalaži
Sastav: na pakovanju