72640 - Nož kovani sa alatom za vadjenje eksera

Nepogrešiv alat za svakog pčelara

Tradicionalni pčelari znaju da je izbor pravog alata ključan za uspešno održavanje pčelinjaka i kvalitetne proizvode. U tom smislu, kovani noževi se izdvajaju kao superiorni izbor u odnosu na klasične noževe, zahvaljujući svojim jedinstvenim prednostima:

1. Izuzetna čvrstoća i trajnost: Kovani noževi se tradicionalno prave od visokokvalitetnih čelika koji se podvrgavaju procesu kovanja. Kovanje uključuje zagrevanje metala i udaranje čekićem, čime se metal zbija i otklanjaju se slabosti u materijalu. Rezultat je čvršća i otpornija oštrca koje može izdržati sve aktivnosti pčelara, kao što su skidanje voska, propolisa i podizanje okvira.

2. Oštrica koja duže zadrži oštrinu: Kvalitetni kovani noževi imaju oštrice koje su poznate po tome što duže zadržavaju oštrinu. To pčelarima omogućava čiste i precizne rezove sa manje napora.

3. Balansirana težina i ergonomija: Kovani noževi su obično teži od klasičnih noževa, ali su i bolje balansirani. Ova kombinacija omogućava pčelarima da imaju veću kontrolu pri upotrebi, što rezultira manjim zamorom tokom dužeg rada.

Zaključak:

Izbor kovanog noža za vašu pčelinarsku opremu nije samo praktična odluka, već i ulaganje u kvalitet, trajnost i tradiciju. Kovani noževi će vam pružiti pouzdanost, efikasnost i preciznost tokom rada, čineći pčelarenje lakšim i prijatnijim.

790.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Šifra proizvoda: 72640
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda

Nož je dugačak 230mm, širok 35mm na ravnom delu, i ima debljinu od 23mm na najdebljem delu (deo gde je čekić).

Materijal: Nerdjajući čelik

Ukupna masa pčelarskog noža iznosi 400g.

Deklaracija

Sifra: 72640
Naziv artikla: Noz sa alatom za vađenje eksera
Uvoznik: Pcelar DOO VrSac
Zemlja porekla: Kina
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece