,

70300 – Žvrk sa izmenjivim alatom, električni


Ručni žvrk sa električnim grejačem služi za toplo učvršćenje satnih osnova za žicu. Kad se žvrk ugreje, on delimično rastvara vosak, a zubi na točkiću su tako podešeni da obavijaju vosak oko žice i tako se satne osnove dobro učvršćuju za žicu, a time i za ram. Žvrk je predviđen da radi na 220V i ima integrisan grejač i element regulacije temperature koji kontinuirano održava visoku temperaturu na točku. Materijal izrade točka i nosača je crveni bakar, a karakterišu ga odlična toplotna provodljivost i nerđajuća svojstva. Točak na žvrku izveden je u vidu zvezde tj. sa nazubljenim krajevima, ima prečnik od 20mm pri čemu je njegova ukupna širina oko 3mm, stim da po sredini točka postoji urezan kanal kojim se vrši pritisak na žicu prilikom utapanja. Ručka žvrka je izradjena od plastike i anatomski je oblikovana radi lakšeg držanja u ruci tokom rada.

U kompletu pored izmenjivog dela sa nazubljenim točkićem dolazi i deo za sečenje (krojenje) satnih osnova. Jednostavnom izmenom nastavka na dršci, dobijamo alat pomoću koga se lako i brzo satne osnove mogu ukrojiti prema potrebama, a sečenje je izuzetno lako i precizno zahvaljujući visokoj temperaturi sečiva.

Prilikom upotrebe alata, voditi računa da su završetci izuzetno vrući te se posebna pažnja mora obratiti kako ne bi došlo do povrede prilikom rada.

830,00 рсд

Žvrk sa izmenjivim alatom, električni je alat sa kojim se satna osnova učvršćuje za žicu koja je predhodno razapeta na ramovima. Osnovu žvrka čine drška i deo za utapanje žice, koji se sastoji od nosača kroz koji je provučena osovina oko koje se okreće točkić za utapanje. Točkić je direktno povezan preko nosača sa električnim grejačem koji obezbeđuje kontinuirano i ravnomerno grejanje površine točkića.

Šifra: 70300
Naziv artikla: Žvrk, električni sa izmenjivim alatom za utapanje i sečenje
Uvoznik: Pčelar DOO Vršac
Zemlja porekla: Kina
Rok upotrebe: Neograničen
Sastav: čelik, plastika