,

71000 – Bušač rama sa 1 iglom AL


Bušač rama je alat namenjen bušenju letvica ramova kako bi se kroz načinjene otvore provukla, zategla i učvrstila žica. Bušač rama poseduje jednu iglu kojom se preko poluge laganim stiskom buše letvice rama. Na bušaču je predviđena pozicija za postavljanje vijka koji ima ulogu regulatora visine/pozicije letvice koja se buši, kako bi sve izbušene rupe bile linijski izvedene. Igla je izrađena od čelika visoke čvrstoće što je garant njene dugotrajnosti, a u kompletu se isporučuje i rezervna igla.

Svojim dizajnom bušač rama omogućuje pored bušenja rupe još i i istovremeno postavljaju nitne u letvicu, posle čega su one fiksirane a sve sa ciljem da se u kasnijoj fazi može kvalitetnije uraditi ožičavanje ramova.

Telo bušača rama je aluminijumsko, dobijeno metodom livenja iz jednog komada, što mu obezbedjuje potrebnu krutost i dugotrajnost.

990,00 рсд

Bušač rama sa 1 iglom, služi bušenju letvice na ramovima kako bi se kroz načinjene otvore provukla, zategla i učvrstila žica. Obaj bušač ima mogućnost da buši ram i da istovremeno ostavlja nitnu na ramu.

Šifra proizvoda: 71000 Kategorije: , Oznake: , , , ,
Šifra: 71000
Naziv artikla: Bušač rama, 1 igla koji postavlja nitne, Al
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neograničen
Sastav: čelik, drvo