,

Bušač rama sa 1 iglom

Bušač rama je alat namenjen bušenju letvica ramova kako bi se kroz načinjene otvore provukla, zategla i učvrstila žica. Bušač rama poseduje jednu iglu kojom se preko poluge laganim stiskom buše letvice rama. Na bušaču je predviđena pozicija za postavljanje vijka koji ima ulogu regulatora visine/pozicije letvice koja se buši, kako bi sve izbušene rupe bile linijski izvedene. Igla je izrađena od čelika visoke čvrstoće što je garant njene dugotrajnosti, a u kompletu se isporučuje i rezervna igla.

Svojim dizajnom bušač rama omogućuje pored bušenja rupe još i i istovremeno postavljaju nitne u letvicu, posle čega su one fiksirane a sve sa ciljem da se u kasnijoj fazi može kvalitetnije uraditi ožičavanje ramova.

Telo bušača rama je aluminijumsko, dobijeno metodom livenja iz jednog komada, što mu obezbedjuje potrebnu krutost i dugotrajnost.

1.000,00 дин.

Uporedi

Bušač rama sa 1 iglom, služi bušenju letvice na ramovima kako bi se kroz načinjene otvore provukla, zategla i učvrstila žica. Obaj bušač ima mogućnost da buši ram i da istovremeno ostavlja nitnu na ramu.