,

71100 – Bušač rama sa 5 igala


Bušač rama je alat namenjen bušenju bočnih letvica ramova kako bi se kroz načinjene otvore provukla, zategla i učvrstila žica.

Bušač istovremeno buši 5 rupa (ili manje u zavisnosti od dužine letvice) sa ravnomernim rastojanjem, kako na ukovanim ramovima tako i na pojedinačnim bočnim letvicama. Bušač rama poseduje 5 igala kojima se preko sistema poluge buše letvice rama. Igle su izrađene od čelika visoke čvrstoće. Na bušaču je predviđena pozicija za postavljanje vijaka koji imaju ulogu regulatora visine/pozicije letvice, kako bi sve izbušene rupe bile izvedene na sredini letvice.

Materijal izrade konstrukcije bušača je čelik visoke čvrstoće i krutosti, što mu obezbedjuje potrebnu krutost i dugotrajnost. Bušač rama je dodatno zaštićen bojenjem i plastifikacijom.

Bušač rama nije predviđen za rad sa nitnama odnosno za postavljanje nitni prilikom bušenja, već samo za bušenje rupa na ramovima.

2.580,00 рсд

Bušač rama sa 5 igala služi bušenju letvice na ramovima kako bi se kroz načinjene otvore provukla, zategla i učvrstila žica. Bušač rama sa 5 igala je namenjen samo bušenju bočnih stranica ramova i ne može se koristiti za bušenje satonoša.

Šifra: 71100
Naziv artikla: Bušač rama, 5 igala ROJ
Proizvođač: P.Z. “ROJ” Trstenik
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neograničen
Sastav: čelik, drvo