Duplikator sa mešačem
Duplikator-od-200l-1
Duplikator-od-200l-2
Duplikator-od-200l-4
1152-Duplikator-100l-sa-mesacem-5-min
Duplikator-od-200l-3
1152-Duplikator-100l-sa-mesacem-6-min

113091 - Duplikator sa mešačem, 1000l

Duplikator predstavlja sud u kome se vrši zagrevanje i/ili homogenizacija odabranog materijala. Duplikator je opremljen digitalnim termoregulatorom za kontrolu temperature i mešačem koji je pogonjen preko reduktora i motora. Mešač meša materijal u horizontalnoj ravni, a zahvaljujući posebno izvedenim perajima na mešalici ostvaruje se i mešanje u vertikalnoj ravni. Osovina mešača nalazi vam centra suda i sprečava da se masa bez mešanja okreće u mestu. Ubacivanje fluida je moguće sa gornje strane duplikatora a ispuštanje preko ugrađene slavine na dnu, u nultoj tački koja obezbeđuje da u sudu nema zaostalog fluida nakon ispuštanja. Duplikatore izrađujemo u različitim zapremina, a standardne zapremine su 100L, 200L, 300L, 500L, 700L, 1000L, 1500L itd. Duplikatore izrađujemo i prema vašim specifičnim zahtevima i potrebama, bilo da su to primenjeni materijali, dimenzije, konstrukciona rešenja i sl. Duplikatori su u celosti proizvedeni u Srbiji.

PROIZVODI SE PO NARUDŽBINI

0.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Šifra proizvoda: 113091
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Duplikator predstavlja sud u kome se vrši zagrevanje i/ili homogenizacija odabranog materijala. Dizajniran je kao sud sa dve nezavisne komore u plaštu, odnosno tri zida. Unutrašnji zid, u kontaktu sa materijalom koji se procesuira, izrađen je od nerđajućeg čelika, kiselootpornog-antimagnetnog, u kvalitetu AISI304. U prvoj komori zida duplikatora nalazi se fluid za grejanje, u koji se može ubaciti voda - za temperature grejanja do 90°C, ili termoulje - za temperature grejanja do 150°C. U drugoj komori se nalazi tvrdo presovana kamena vuna debljine 5cm koja služi kao izolator suda i za cilj ima da poveća njegovu energetsku efikasnost. Spoljašnjost duplikatora je izvedena takođe od nerđajućeg čelika, radi njegovog lakšeg održavanja.
Duplikator je opremljen grejačima koji se mogu uključivati po stepenima, u zavisnosti od snage instaliranih grejača i željenog stepena zagrevanja. Energija sa grejača se prenosi na grejni fluid u prvoj komori duplikatora odakle se preko površine prvog (unutrašnjeg) zida prenosi direktno na materijal koji se procesuira. Grejači se standardno ugrađuju kao trostepeni (npr. 3x4kW), pri čemu je svaki pojedinačno vezan za nezavisnu fazu, i tokom rada se po potrebi mogu uključivati i isključivati (na primer, za grejač 3x4kW moguće je ostvariti grejanje snagom 4kW, 8kW ili 12kW po potrebi).
Duplikator je opremljen digitalnim termoregulatorom za kontrolu temperature, i to merenjem na dve pozicije: u prvoj komori duplikatora koja sadrži grejni medijum, i u unutrašnjosti duplikatora u kojoj se meri temperatura materijala koji se procesuira. U zavisnosti od željenog režima održavanja temperature, uobičajeni radni opseg je u intervalu od 5C ali može biti i manji.
Duplikator je opremljen i mešačem koji se sastoji od motora koji je preko reduktora broja obrtaja vezan sa osovinom mešača u duplikatoru. Mešač meša materijal u horizontalnoj ravni, a zahvaljujući posebno izvedenim perajima na mešalici ostvaruje se i mešanje u vertikalnoj ravni. Osovina mešača nalazi van centra suda i sprečava da se masa bez mešanja okreće u mestu.
Ubacivanje sirovina je moguće sa gornje strane duplikatora a ispuštanje preko ugrađene slavine na dnu, u nultoj tački koja obezbeđuje da u sudu nema zaostalog fluida nakon ispuštanja. Slavina za ispuštanje je u standardnoj ponudi prečnika 2 cola sa kugličastim ventilom. Prema potrebi kupca moguće je napraviti dva nezavisna ispusna ventila na različitim visinama za slučaj potrebe odvijanja procesa taloženja i separacije u duplikatoru.
Duplikator se priključuje na trofazni priključak 400V.
Duplikatore izrađujemo u različitim zapremina, a standardne zapremine su 100L, 200L, 300L, 500L, 700L, 1000L, 1500L itd.
Duplikatore izrađujemo i prema vašim specifičnim zahtevima i potrebama, bilo da su to primenjeni materijali, dimenzije, konstrukciona rešenja i sl.
Deklaracija

Sifra: 113091
Naziv artikla: Duplikator 1000L, dupli zid i termoizolacija, sa meSacem, Cr (inox)
Proizvođac: P.Z. "ROJ" Trstenik
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece