120120-–-Satne-osnove-1kg,-hladno-valjane
120120-–-Satne-osnove-1kg,-hladno-valjane-2
1201-2

120121 - Satne osnove 1kg, hladno valjane

Satne osnove se proizvode metodom valjanja na hladno. Osnovna razlikau odnosu na satne osnovne dobijene metodom valjanja na toplo jeste u savitljivosti satne osnove, naročito u hladnijim periodima. Satne osnove dobijene valjanjem na hladno se proizvode prevođenjem voska kroz valjke pod velikim pritiskom, pri čemu se menja raspored molekla u vosku, ali se ne narušava prirodni sastav voska. Satne osnove dobijene ovim postupkom su stoga savitljive, za razliku od onih koji su dobijene livenjem na toplo. Tokom proizvodnog procesa vosak se steriliše na temperaturama preko 120°C, tako da se u njemu ne može naći ni jedan uzročnik pčelinjih bolesti koji bi se mogao preneti voskom. Satne osnove proizvodimo u svim standardnim dimenzijama ili u dimenzijama po želji kupca, isključivo od voska domaćeg porekla.

1,700.00 RSD – 8,075.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine

Izaberite pakovanje:: 1kg

1kg
5kg

Dimenzija satnih osnova:: LR

LR
DB
Pološka
Rodna Voja
1,700.00 RSD
Šifra proizvoda: 120121-LR
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Satne osnove se proizvode metodom valjanja na hladno. Osnovna razlikau odnosu na satne osnovne dobijene metodom valjanja na toplo jeste u savitljivosti satne osnove, naročito u hladnijim periodima. Satne osnove dobijene valjanjem na hladno se proizvode prevođenjem voska kroz valjke pod velikim pritiskom, pri čemu se menja raspored molekla u vosku, ali se ne narušava prirodni sastav voska. Satne osnove dobijene ovim postupkom su stoga savitljive, za razliku od onih koji su dobijene livenjem na toplo. Tokom proizvodnog procesa vosak se steriliše na temperaturama preko 120°C, tako da se u njemu ne može naći ni jedan uzročnik pčelinjih bolesti koji bi se mogao preneti voskom.
Satne osnove proizvodimo u svim standardnim dimenzijama ili u dimenzijama po želji kupca, isključivo od voska domaćeg porekla.
Dodatne informacije
Izaberite pakovanje:

1kg, 5kg

Dimenzija satnih osnova:

LR, DB, Pološka, Rodna Voja

Deklaracija

Sifra: 120121-2
Naziv artikla: Prerada voska u satne osnove po kg voska, toplo valjanje
Proizvođac: PZ Maja, Beograd
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: pcelinji vosak
Cuvati van domasaja dece