Gravirajući valjci za izradu satnih osnova, ručni
1211-3
1211-4

121510 - Gravirajući valjci za izradu satnih osnova, ručni

Valjci su izrađeni od specijalne legure aluminijuma. Karakterišu ih duboke i standardne ćelije (prečnika 5,35mm), pravolinijsko sečenje ivica, visoka preciznost i dugotrajnost. Od valjaka izrađujemo kompletne automatske linije za proizvodnju satnih osnova od jednostavnijih poluautomatskih skolopova do potpuno automatizovanih linija za profesionlanu proizvodnju. Linije se izrađuju prema pojedinačnim zahtevima kupaca, u skladu sa njihovim potrebama i željenim kapacitetima. Sliku linije pogledajte u galeriji fotografija.

179,900.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Dodaj na listu željaUporedi
Šifra proizvoda: 121510
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Valjci su izrađeni od specijalne legure aluminijuma. Karakterišu ih duboke i standardne ćelije (prečnika 5,35mm), pravolinijsko sečenje ivica, visoka preciznost i dugotrajnost.
Od valjaka izrađujemo kompletne automatske linije za proizvodnju satnih osnova od jednostavnijih poluautomatskih skolopova do potpuno automatizovanih linija za profesionlanu proizvodnju. Linije se izrađuju prema pojedinačnim zahtevima kupaca, u skladu sa njihovim potrebama i željenim kapacitetima. Sliku linije pogledajte u galeriji fotografija.
Deklaracija

Sifra: 121510
Naziv artikla: Valjci za izradu satnih osnova, rucni, gravirajuci BEE
Uvoznik: Pcelar DOO VrSac
Zemlja porekla: Kina
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece