95160-Nonos

95160 - Nonos plus, 1l

Jedini proizvod sa laboratorijski dokazanim efektom protiv Nozeme, koji sadrži isključivo prirodne sastojke, BEZ ANTIBIOTIKA! Kako naš proizvod može da pomogne pčelama?Aminokiseline, vitamini, makro- i mirkoelementi iz proizvoda sprečavaju razvoj infekcije i jačaju imuni sistem pčela. Nonos nije obično sredstvo za borbu protiv samo opšte poznate infekcije Nosema Ceranae već i protiv infekcije Nosema Apis. Ovo ga čini jedinstvenim i nezamenljivim, sa sveobuhvatnim delovanjem protiv Nozeme. Nonos se preporučuje za preventivnu upotrebu, bolje sprečiti nego lečiti! Nezamenljiv u borbi protiv nozeme uz jednostavnu primenu dva puta godišnje. Preporučuje se upotreba u proleće kao i kasnije u toku jeseni. Preporučeno je jedno tretiranje u proleće (50ml po košnici) i u jesen (50ml po košnici). Pakovanje od 1l dovoljno je za tretiranje 20 zajednica. Pakovanje od 50ml, je dovoljno za tretiranje jednog pčelinjeg društva.

100.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine

izaberite-pakovanje: 50ml

50ml
1L
100.00 RSD
Šifra proizvoda: 95161
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Sastav: 100 ml sadrži
Natrijumova so 2-hidroksibenzojeve kiseline 10,0 g
Beta vulgaris cv. ekstrakt altissime 25,0 ml
Saharoza 13,0 g
Demineralizovana voda do 100,0 ml
Način upotrebe: Promućkajte pre upotrebe! Pripremite 1% rastvor u šećernom sirupu (5 ml proizvoda u 500ml sirupa). Umeto sirupa može se koristiti i šećerna pogača.
Ograničenje primene: Nema ograničenja
Način čuvanja: Čuvajte ga na suvom, tamnom i hladnom mestu, na temperaturu ne ispod 5C. Čuvati dalje od oksidacionih sredstava, jakih kiselina ili jakih baza. Zaštiti od smrzavanja.
Alpha-Vet Kft. je Evropski proizvođač proizvoda namenjenih upotrebi u pčelarstvu, sa EU GMP sertifikatom. Proizvodi su visokoefikasni protiv većine problema bolesti pčela, proizvedeni od potpuno prirodnih sastojaka, bez neželjenih efekata na pčele i med. Tradicija koja traje od 1991. godine je garant visokog kvaliteta proizvoda.
Dodatne informacije
izaberite-pakovanje

50ml, 1L