95320-Chalkfree

95320 - Chalkfree, 1l

Proizvod efikasan u borbi protiv krečnog legla ali i smanjenju broja jediniki varoe u košnici što je ujedno i najveći problem u pčelartstvu danas.
Kako ChalkFree može da pomogne pčelama?Isključivo prirodne supstance stimulišu higijensko ponašanje pčela, sprečavaju pojavu krečnog legla i pomažu smanjenju spoljne parazitske zaraze (bakterijske i gljivične zaraze), imaju odlično antioksidativno dejstvo te utiču i na smanjenje Varroe u društvima.
Osnovni sastojak ChalkFree su prirodna esencijalna ulja (orah, majčina dušica, majoran, divlji majoran) i biljni ekstrakti.
ChalkFree je autorizovan i preporučen proizvod u Madjarskoj još i kao sredstvo za tretman pčelinjih zajednica protiv varoe, iz razloga negove visoke efikasnosti.
Zbog izrazito pozitivnog dejstva na zajednice, preporučuje se upotreba tokom prve prihrane u proleće kao i kasnije u toku leta i jeseni (jul, avgust ili septembar).
Pakovanje od 50ml, je dovoljno za tretiranje jednog pčelinjeg društva.

190.00 RSD – 2,900.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine

izaberite-pakovanje: 1L

1L
50ml
2,900.00 RSD
Šifra proizvoda:
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Sastav: Prirodna esencijalna ulja (orah, majčina dušica, majoran, divlji majoran), Kalijum sorbat
Način upotrebe: Promućkajte pre upotrebe! Pripremite 1% rastvor CHALKFREE u sećernom sirupu, pogači ili vodi (5ml proizvoda u 500ml sirupa). Potrebno je za tretman po svakoj zajednici dodati 5L pripremljene smeše. Smešu davati u manjim porcijama, preporučljivo je od 0.5L svakog dana u periodu od 10 dana ukoliko je moguće. Tretman podrazumeva dodavanje 50 ml proizvoda po društvu.
Tretiranje pčela sprovesti prvo na stimulativnom hranjenju u proleću, a drugo zatim u julu, avgustu ili septembru. Važno je da se proizvod ravnomerno pomeša sa nosačem (sirup, pogača ili voda za piće). Temperatura nosača mora biti ispod 40 ° C, us suprotnom se aktivni sastojci proizvoda mogu razgraditi.
Ograničenje primene: Nema ograničenja
Način čuvanja: Čuvati na suvom i tamnom mestu, u originalnoj ambalaži na sobnoj temperaturi (15-25°C ).
Alpha-Vet Kft. je Evropski proizvođač proizvoda namenjenih upotrebi u pčelarstvu, sa EU GMP sertifikatom. Proizvodi su visokoefikasni protiv većine problema bolesti pčela, proizvedeni od potpuno prirodnih sastojaka, bez neželjenih efekata na pčele i med. Tradicija koja traje od 1991. godine je garant visokog kvaliteta proizvoda.
Dodatne informacije
izaberite-pakovanje

1L, 50ml

Deklaracija

Šifra: 95320
Naziv artikla: Chalkfree, 1l
Zemlja porekla: Mađarska
Uvoznik: Pčelar doo
Rok upotrebe: Utisnuto na ambalaži
Čuvati van domašaja dece