95410-NAF

95410 - NAF, 1l

Američka kuga pčelinjeg legla se ne može lečiti, ali se može sprečiti njena pojava. NAF je proizvod sa dokazanom visokom efikasnošću u prevenciji američke kuge. Uzročnik američke kuge pčelinjeg legla je bakterija Paenibacillus larvae.Kako naš proizvod može da pomogne pčelama?Izrazito baktericidni efekat proizvoda ima snažno dejstvo u prevenciji Američke kuge odnosno u borbi protiv bakterije Paenibacillus larvae, dok jak antiparazitski efekat deluje pozitivno na smanjenje inficiranja zajednice varoom.Tretman zajednica zaraženim američkom kugom je zabranjen tako da je prevencija jedina opcija u borbi! Združeni efekat esencijalnih ulja, koja su osnova ovog proizvoda, kroz profilaktički tretman štite zajednicu od američke kuge, a ujedno i stimulišu higijensko ponašanje pčela. NAF je 100% prirodan proizvod, bez antibiotika, pesticida, bez rezidua u medu. Osnovni sastojci proizvoda NAF su prirodna esencijalna ulja oraha, majčine dušice, majorana i divljeg majorana i timol. Pakovanje od 50ml, je dovoljno za tretiranje jednog pčelinjeg društva.

190.00 RSD – 2,990.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine

izaberite-pakovanje: 50ml

50ml
1L
190.00 RSD
Šifra proizvoda: 95411
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Sastav: 100ml sadrži 3-p-cimenol 1.8-2.3g, Kalijum sorbat 0.8-1.2g, prirodna esencijalna ulja (orah, majčina dušica, majoran, divlji majoran) u alkoholnom ekstraktu.
Ciljna vrsta: Pčele (Apis mellifera L.)
Način upotrebe: Promućkajte pre upotrebe! Pripremite 1% rastvor NAF-a u sećernom sirupu, dodavanjem 5ml NAF u 500ml šećernog sirupa. Smeša se može davati u hranilicu.
Tretiranje jedne zajednice podrazumeva ukupno 5 litara smeše, podeljeno u porcijama, u zavisnosti od brzine potrošnje. Smešu davati u manjim porcijama, preporučljivo je od 0.5L svakog dana u periodu od 10 dana, ukoliko je moguće.
Doziranje po zajednici: 50 ml NAF.
Ograničenje primene: Nema ograničenja
Način čuvanja: Čuvati na suvom i tamnom mestu, u originalnoj ambalaži na sobnoj temperaturi (15-25°C).
Alpha-Vet Kft. je Evropski proizvođač proizvoda namenjenih upotrebi u pčelarstvu, sa EU GMP sertifikatom. Proizvodi su visokoefikasni protiv većine problema bolesti pčela, proizvedeni od potpuno prirodnih sastojaka, bez neželjenih efekata na pčele i med. Tradicija koja traje od 1991. godine je garant visokog kvaliteta proizvoda.
Dodatne informacije
izaberite-pakovanje

50ml, 1L

Deklaracija

Šifra: 95410
Naziv artikla: NAF, 1l
Zemlja porekla: Mađarska
Uvoznik: Pčelar doo
Rok upotrebe: Utisnuto na ambalaži
Čuvati van domašaja dece