Vrcaljka kasetna K – 6 LR rama, Cr (inox) električna
Radijlna-kos-wtj
4-Vrcaljke-radijalna-2

44440 - Vrcaljka Radijalna, R- 20DB1-2 - 12 LR rama, Cr (inox) električna 220V, automatska

Radijalne vrcaljke se preporučuju za polu-profesionalne i profesionlane pčelare. Prednost ovih centrifuga je to što u vrcaljku se mogu smestiti različiti ramovi čiji broj zavisi od njihovih dimenzija, pri čemu se ram postavlja u napravljeno postolje – ležište na rotoru, u položaj da donja strana rama bude postavljena prema osovini. U ovu radijalnu vrcaljku se mogu smestiti: LR ram – 12 kom DB1/2 ram – 20 kom Vrcaljka ima električni pogon sa snažnim motorom 0.25kW koji preko reduktora vrši direktno okretanje osovine koša. Reduktor ima prenosni odnos 1:5 koji na izlazu obezbeđuje maksimalan broj obrtaja od 280 o/min i time ograničava maksimalnu brzinu rotiranja do nivoa sigurnog rada. Motor se napaja sa 220V postavlja se sa gornje strane vrcaljke, na letvi. Kontrola rada motora i samog procesa obavlja se putem frekventnog kontrolera. Preko ovog elementa automatike mogu se zadati parametri poput broja ciklusa (koraka), brzine rotiranja, vremena rotiranja i smera svakog pojedinačnog ciklusa. Kombinacijom više ciklusa (koraka) i parametara u okviru istih definiše se program automatskog rada koji dalje obezbeđuje pčelaru jednostavnost rukovanja i ponovljivost ciklusa. Prelaz između ciklusa, promena iz niže u višu brzinu ili promena smera se obavlja automatski kao i zaustavljanje vrcaljke na kraju prethodno zadatog vremena.

139,000.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Dodaj na listu željaUporedi
Šifra proizvoda: 44440
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Vrcaljke se izrađuju od materijala sertifikovanog za upotrebu u prehrambenoj industriji – prohromskog lima kvaliteta AISI304. Radijalne vrcaljke sa električnim pogonom sadrže motor i komandnu tablu-elektroniku. Pogon predstavlja motor predviđen za priključenje na mrežni napon od 220V 50 Hz.
Svi spojevi na vrcalicama od prohroma (Cr), zavareni su pod argonom, na automatu bez dodavanja materijala u TIG postupku, koji ne menja  svojstvo materijala koji je varen. Sastavi nisu pertolovani, a obodi i ivice vrcalice su povijene – rolovane, tako da su lake za održavanje i ne postoji mogućnost povrede pri radu.
Radijalne vrcaljke se preporučuju za polu-profesionalne i profesionlane pčelare. Prednosti ove vrcaljke se sastoje u tome što se u koš može postaviti veliki broj ramova, koji tokom procesa vrcanja meda ne zahtevaju vađenje iz koša i okretanje, budući da koš može rotirati u oba smera.
Deklaracija

Sifra: 44440
Naziv artikla: Vrcaljka Radijalna, R- 20DB1/2 - 12 LR rama, Cr (inox) elektricna 220V, automatska
Proizvođac: P.Z. "ROJ" Trstenik
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece