Vrcaljka tangencijalna, T – 3 LR rama, Cr (inox) ručn
Vrcaljka tangencijalna, T – 3 LR rama, Cr (inox) ručna
0402-Vrcaljka-tangecijalna-3LR
0402-Vrcaljka-tangecijalna-3LR-4
0402-Vrcaljka-tangecijalna-3LR-lux
0403-Vrcaljka-3-rama-rucna-2-6
Tangencijalna-vrcaljka-3-rama
0402-Vrcaljka-tangecijalna-3LR-lux-4

40300/5 - Vrcaljka za med T – 3 LR rama ručna, Cr (inox)

Vrcaljka je namenjena radu sa ramovima LR standarda, odnosno ramovima drugih standarda čije dimenzije nisu veće od 480x245mm (ŠxV). U vrcaljku se mogu smestiti 3 rama pri čemu se ram postavlja po obodu rotora (koša), pod pravim uglom u odnosu na osovinu. U standardnoj ponudi vrcaljka tangencijalna ima: prohromski koš i obruč, PVC slavinu, polikarbonatni poklopac i masivnije metalne plastificirane nogare. Vrcaljka ima ručni pogon. Dimenzije vrcaljke: visna tela 640mm, visina vrcaljke 930mm, prečnik 395mm. Ukupna težina vrcaljke iznosi 12.5kg

19,900.00 RSD – 24,500.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine

odaberite-model-vrcaljke: Standard model

Standard model
Lux model
19,900.00 RSD
Šifra proizvoda: 40300
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Tangencijalne vrcaljke su prvenstveno namenjene pčelarima početnicima ili pčelarima sa manjim brojem društava, prevashodno zbog njihovog dizajna koji odlikuju male dimenzije i masa vrcaljke koja pčelaru omogućuje laku selidbu.
Vrcaljka tangencijalna se izrađuje od materijala sertifikovanog za upotrebu u prehrambenoj industriji - prohromskog lima, antimagnetnog, kiselootpornog, kvaliteta AISI304. Pogon se proizvodi od zupčanika izrađenih od kvalitetnog čelika, i to u aluminijumskom kućištu. Ručni pogoni mogu biti izrađeni u dve verzije, prvi kod kojih se ručka okreće u vreme okretanja rotora vrcaljke i drugi kod kojih se ručka ne okreće u vreme okretanja vrcaljke, budući da imaju dodatni uređaj za fertlaufovanje (kočnicu). U standardnoj varijanti, vrcaljke su opremljene ručnim pogonom sa kočnicom.
Svi spojevi na vrcaljkama od prohroma (Cr), zavareni su pod argonom, na automatu bez dodavanja materijala u TIG postupku, koji ne menja svojstvo materijala koji je varen. Sastavi nisu pertolovani, a obodi i ivice vrcalice su povijene - rolovane, tako da su lake za održavanje i ne postoji mogućnost povrede pri radu.
U standardnoj ponudi prohromska vrcaljka ima: prohromski koš i obruč, PVC slavinu, prohromski poklopac i masivnije metalne plastificirane nogare. Po zahtevu kupca na vrcaljke se uz doplatu mogu ugraditi prohromski nogari umesto metalnih-plastificirnih nogara i prohromska umesto plastične slavine, ili polikarbonatni (transparentni) poklopac umesto prohromskog. Ukoliko postoje zahtevi po pitanju izmene dizajna ili željnog stepena opremljenosti, molimo vas da u rubrici napomene navedete iste, a mi ćemo se potruditi da vašim zahtevima izađemo u susret.
Fotografije vrcaljki su autentične, stim da zadržavamo pravo manjih odstupanja. Na fotografijama proizvoda su prikazani i elementi koji predstavljaju opremu koja se isporučuje uz doplatu, i njihovo prikazivanje na fotografijama ne podrazumeva da su iste i ugrađene u standardni model vrcaljke. Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.
Dodatne informacije
odaberite-model-vrcaljke

Standard model, Lux model

Deklaracija

Sifra: 40300/5
Naziv artikla: Vrcaljka tangencijalna, T - 3 LR rama, Cr (inox) rucna, standard
Proizvođac: P.Z. "ROJ" Trstenik
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece