Vrcaljka tangencijalna, T – 4 DB rama, električna 220V
elektricni-pogon4
elektricni-pogon5

41410 - Vrcaljka tangencijalna T – 4DB rama, električna 220V

Vrcaljka tangencijalna, T – 4 DB električna je namenjena radu sa ramovima DB standarda, odnosno ramovima drugih standarda čije dimenzije nisu veće od 480x330mm (ŠxV). U vrcaljku se mogu smestiti 4 plodišna rama odnosno 8 polumedišnih ramova, pri čemu se ram postavlja po obodu rotora (koša), pod pravim uglom u odnosu na osovinu. U standardnoj ponudi vrcaljka ima: prohromski koš i obruč, PVC slavinu, prohromski ili polikarbonatni poklopac i masivnije metalne plastificirane nogare. Vrcaljka ima električni pogon, pri čemu je motor monofazni, napaja se sa izvora od 230V i ukupne je snage 90W. Motor je preko reduktora direktno vezan sa osovinom rotora. Dimenzije vrcaljke: visna tela 640mm, visina vrcaljke 930mm, prečnik 580mm. Ukupna težina vrcaljke iznosi 23.0kg. Standardna vrcaljka može biti nadograđena uz doplatu sledećim elementima: – inox nogarima (doplata je 800,00 dinara), – inox slavinom (doplata je 1500,00 dinara), – ručnim pogonom (doplata je 2800 dinara samo za ručni pogon, odnosno 5185 dinara za ručni pogon sa kompletnom letvom i setom montažnih vijaka).

71,500.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Šifra proizvoda: 41410
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Tangencijalne vrcaljke su prvenstveno namenjene pčelarima početnicima ili pčelarima sa manjim brojem društava, prevashodno zbog njihovog dizajna koji odlikuju male dimenzije i masa vrcaljke koja pčelaru omogućuje laku selidbu.
Vrcaljka tangencijalna, t - 4 db električna se izrađuje od materijala sertifikovanog za upotrebu u prehrambenoj industriji – prohromskog lima, antimagnetnog, kiselootpornog, kvaliteta AISI304. Osnovu pogona čine motor, koji se napaja sa izvora od 230V, i element regulacije, putem kojeg se vrši uključivanje/isključivanje odnosno regulacija broja obrtaja rotora vrcaljke. Motor i elektronika su postavljeni sa gornje strane vrcaljke. Motor je povezan preko reduktora direktno sa osovinom rotora, što garantuje kvalitet i stabilnost u radu vrcaljke. Reduktorom je omogućena brzina rotacije korpe u intervalu 0-400 o/min, pri čemu je korisniku omogućena puna i precizna regulacija u ovom opsegu putem elektronike, odnosno elementa regulacije. Motor je snage 90W i poseduje svoj ventilator za hladjenje, te je na taj način izbegnuta svaka mogućnost njegovog pregrevanja. Dodatno je kupcu moguće isporučiti još i ručni pogon za vrcaljku, koji se može jednostavno montirati umesto električnog motora i koristiti u uslovima kada potrebno napajanje strujom nije dostupno.
Svi spojevi na vrcaljkama od prohroma (Cr), zavareni su pod argonom, na automatu bez dodavanja materijala u TIG postupku, koji ne menja svojstvo materijala koji je varen. Sastavi nisu pertolovani, a obodi i ivice vrcalice su povijene – rolovane, tako da su lake za održavanje i ne postoji mogućnost povrede pri radu.
U standardnoj ponudi prohromska vrcaljka ima: prohromski koš i obruč, PVC slavinu, prohromski poklopac i masivnije metalne plastificirane nogare. Po zahtevu kupca na vrcaljke se uz doplatu mogu ugraditi prohromski nogari umesto metalnih-plastificirnih nogara i prohromska umesto plastične slavine, ili polikarbonatni (transparentni) poklopac umesto prohromskog. Ukoliko postoje zahtevi po pitanju izmene dizajna ili željnog stepena opremljenosti, molimo vas da u rubrici napomene navedete iste, a mi ćemo se potruditi da vašim zahtevima izađemo u susret.
Fotografije vrcaljki su autentične, stim da zadržavamo pravo manjih odstupanja. Na fotografijama proizvoda su prikazani i elementi koji predstavljaju opremu koja se isporučuje uz doplatu, i njihovo prikazivanje na fotografijama ne podrazumeva da su iste i ugrađene u standardni model vrcaljke. Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.
Deklaracija

Sifra: 41410
Naziv artikla: Vrcaljka tangencijalna, T - 4 DB rama, Cr (inox) elektricna 220V
Proizvođac: P.Z. "ROJ" Trstenik
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece