Vrcaljka tangencijalna, T – 6 LR rama, električna 12/220V
4.-Elektronika_1
tangencijlana-vrcaljka-inox-slavina
Kos-rotor-za-tangencijlanu-vrcaljku-6-rama

40620 - Vrcaljka tangencijalna T – 6LR rama, ručno-električna 12-220V

Vrcaljka tangencijalna, T – 6 LR 12V električna je namenjena radu sa ramovima LR standarda, odnosno ramovima drugih standarda čije dimenzije nisu veće od 480x245mm (ŠxV). U vrcaljku se mogu smestiti 6 rama pri čemu se ram postavlja po obodu rotora (koša), pod pravim uglom u odnosu na osovinu. U standardnoj ponudi vrcaljka ima: prohromski koš i obruč, PVC slavinu, prohromski ili polikarbonatni poklopac i masivnije metalne plastificirane nogare.
Rotiranje koša sa ramovima ostvaruje se preko moora ukupne je snage 250W. Motor je preko remena i remenice povezan sa osovinom rotora, a njegovo napajanje se vrši sa komandnog panela (elektronike) koja ima mogućnost povezivanja na izvor od 12V (akumulator) ili 230V (kućni monofazni priključak). Preko komandnog panela vrši se zadavanje brzine okretanja koša i vremena trajanja procesa. Pored električnog, vrcaljka je opremljena još i ručnim pogonom.
Dimenzije vrcaljke: visna tela 640mm, visina vrcaljke 930mm, prečnik 630mm.
Ukupna težina vrcaljke iznosi 28.0kg.

78,900.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Šifra proizvoda: 40620
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Tangencijalne vrcaljke su prvenstveno namenjene pčelarima početnicima ili pčelarima sa manjim brojem društava, prevashodno zbog njihovog dizajna koji odlikuju male dimenzije i masa vrcaljke koja pčelaru omogućuje laku selidbu.
Vrcaljka tangencijalna, t - 6 lr 12V električna se izrađuje od materijala sertifikovanog za upotrebu u prehrambenoj industriji – prohromskog lima, antimagnetnog, kiselootpornog, kvaliteta AISI304. Osnovu pogona čine motor, koji se napaja sa izvora od 12V, i element regulacije, putem kojeg se vrši uključivanje/isključivanje odnosno regulacija broja obrtaja rotora vrcaljke kao i regulacija vremena rada motora. Motor je postavljen sa donje strane vrcaljke. Motor je snage 110W, povezan je preko remenice i remena sa osovinom rotora a prenosnim odnosom je omogućena brzina rotacije koša vrcaljke u intervalu 0-280 o/min. Korisniku je omogućena puna i precizna regulacija brzine odnosno broja obrtaja u ovom opsegu putem elektronike. Pored regulacije brzine, korisnik može regulisati i vreme trajanja rada u intervalu od 0-10 minuta. Komandni panel (elektronika) putem kojeg se vrši upravljanje radom vrcaljke je smeštena sa bočne strane. Pored elemenata regulacije, na panelu se nalaze još glavni prekidač i osigurači, a u kućištu je smešten još i ventilator za hladjenje, te je na taj način izbegnuta svaka mogućnost njegovog pregrevanja. Komandni panel je moguće povezati na izvor napajanja od 12V ili 230V, pri čemu je izlazna stuja kojom se napaja motor 12V. Ovim je omogućeno da se vrcaljka koristi kako u kućnim uslovima povezivanjem na monofazni izvor napajanja, tako i na terenu povezivanjem na akumulator. Uz centrifugu se još isporučuje i ručni pogon, koji postavljen sa gornje strane centrifuge i može se koristiti u uslovima kada potrebno napajanje strujom nije dostupno.
Svi spojevi na vrcaljkama od prohroma (Cr), zavareni su pod argonom, na automatu bez dodavanja materijala u TIG postupku, koji ne menja svojstvo materijala koji je varen. Sastavi nisu pertolovani, a obodi i ivice vrcalice su povijene – rolovane, tako da su lake za održavanje i ne postoji mogućnost povrede pri radu.
U standardnoj ponudi prohromska vrcaljka ima: prohromski koš i obruč, PVC slavinu, prohromski poklopac i masivnije metalne plastificirane nogare. Po zahtevu kupca na vrcaljke se uz doplatu mogu ugraditi prohromski nogari umesto metalnih-plastificirnih nogara i prohromska umesto plastične slavine, ili polikarbonatni (transparentni) poklopac umesto prohromskog. Ukoliko postoje zahtevi po pitanju izmene dizajna ili željnog stepena opremljenosti, molimo vas da u rubrici napomene navedete iste, a mi ćemo se potruditi da vašim zahtevima izađemo u susret.
Fotografije vrcaljki su autentične, s tim da zadržavamo pravo manjih odstupanja. Na fotografijama proizvoda su prikazani i elementi koji predstavljaju opremu koja se isporučuje uz doplatu, i njihovo prikazivanje na fotografijama ne podrazumeva da su iste i ugrađene u standardni model vrcaljke. Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.
Deklaracija

Sifra: 40620
Naziv artikla: Vrcaljka tangencijalna, T - 6 LR rama, Cr (inox) rucno - elektricna 12/220V
Proizvođac: P.Z. "ROJ" Trstenik
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece