Vrcaljka tangencijalna, T – 6 DB rama, Cr (inox) električna
Vrcaljka-T-6DB-R+EL-2
Vrcaljka-T-6DB-R+EL-3
Vrcaljka-T-6DB-R+EL-4
Vrcaljka-T-6DB-R+EL-5
4.-Elektronika_1
tangencijlana-vrcaljka-inox-slavina

41620 - Vrcaljka tangencijalna T – 6DB rama ručno-električna 220-12V

Vrcaljka je namenjena radu sa ramovima DB standarda. U vrcaljku se mogu smestiti 6 plodišna rama odnosno 12 polumedišnih ramova, pri čemu je ram postavljen po obodu rotora (koša), pod pravim uglom u odnosu na osovinu. Vrcaljka ima električni pogon (opciono i ručni pogon). Dimenzije vrcaljke: visna tela 640mm, visina vrcaljke 930mm, prečnik 770mm Rotiranje koša sa ramovima ostvaruje se preko motora ukupne je snage 250W. Motor je preko remena i remenice povezan sa osovinom rotora, a njegovo napajanje se vrši sa komandnog panela (elektronike) koja ima mogućnost povezivanja na izvor od 12V (akumulator) ili 230V (kućni monofazni priključak). Preko komandnog panela vrši se zadavanje brzine okretanja koša i vremena trajanja procesa. Pored električnog, vrcaljka je opremljena još i ručnim pogonom. Prilikom naručivanja, potrebno je u rubrici napomene navesti koji tip motora se želi na vrcaljki. Elektronika koja se ugrađuje u ove vrcaljke je tipa: R1 - regulacija se sastoji od prekidača uključeno/isključeno i regulacije broja obrtaja, sa motorom snage do 100W, R3 - regulacija pored toga što ima iste funkcije kao R1 ima još i regulaciju vremena od 1-10 minuta, taster za aktiviranje ciklusa i prekidač za stalni i vremenski ograničeni rad, za DC motore na naizmeničnu struju od 80 do 150W. Kao dodatne opcije nudimo još i funkciju za promenu smera okretanja kao i automatiku koja se može programirati sa ciljem definisanja preciznog programa vrcanja u smislu brzine, vremena i smera okretanja.

86,500.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Dodaj na listu željaUporedi
Šifra proizvoda: 41620
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Vrcaljke se izrađuju od materijala sertifikovanog za upotrebu u prehrambenoj industriji – prohromskog lima kvaliteta AISI304. Vrcaljke sa električnim pogonom sadrže još motor i komandnu tablu-elektroniku. Pogon predstavlja motor predviđen za priključenje na mrežni napon od 220V 50 Hz, ili na 12V, pri čemu kupac sam bira opciju koja mu je najpogodnija. Dodatni ručni pogon koji se može naručiti uz ove vrcaljke se proizvodi od zupčanika izrađenih od kvalitetnog čelika, i to u aluminijumskom kućištu. Ručni pogoni je takav da se ručka ne okreće u vreme okretanja vrcaljke, budući da ima dodatni uređaj za fertlaufovanje (kočnicu). Pri naručivanju, u delu napomene navesti koji tip pogona želite.
Svi spojevi na vrcalicama od prohroma (Cr), zavareni su pod argonom, na automatu bez dodavanja materijala u TIG postupku, koji ne menja  svojstvo materijala koji je varen. Sastavi nisu pertolovani, a obodi i ivice vrcalice su povijene – rolovane, tako da su lake za održavanje i ne postoji mogućnost povrede pri radu.
U standardnoj ponudi prohromska vrcaljka ima: prohromski koš i obruč, PVC slavinu, prohromski poklopac i masivnije metalne plastificirane nogare. Po zahtevu kupca u vrcaljke se može umesto prohomskog koša ugradi pocinkovani ili plastificirani koš, ili se ugraditi prohromski nogari umesto metalnih-plastificirnih nogara i prohromska umesto plastične slavine, ili pvc poklopac umesto prohromskog.
Tangencijalne vrcaljke su prvenstveno namenjene pčelarima početnicima ili pčelarima sa manjim brojem društava, prevashodno zbog njihovog dizajna koji odlikuju male dimenzije i masa vrcaljke koja pčelaru omogućuje laku selidbu.
Deklaracija

Sifra: 41620
Naziv artikla: Vrcaljka tangencijalna, T - 6 DB rama, Cr (inox) rucno - elektricna 12/220V
Proizvođac: P.Z. "ROJ" Trstenik
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece