,

80321 – Dimilica pčelarska M Ø 100 mm, Cr (inox), kožni meh, BEE, h=280mm, lux


Telo dimilice je izrađeno od prohromskog lima. Meh dimilica je izrađen od kože visoke izdržljivosti. Ložište dimilica je platformskog tipa sa perforacijama po površini, što garantuje dobro strujanje vazduha. Specijalna zaštitna mreža sa spoljašnje strane dimilica štiti korisnika od mogućih opekotina. Deo zaštitne mreže ima na sebi kuku pomoću koje je lako odložiti/zakačiti dimilicu u toku rada na nastavak ili drugi prigodni oslonac. Na poklopcu se nalazi još dodatna mala kukica koja služi lakšem otvaranju poklopca dimilice

Dimilica pčelarska je visine 280mm dok je prečnik dna 100mm.

1.490,00 рсд

Dimilica predstavlja jedan od osnovnih elemenata svakog pčelarskog pribora, a njena namena se prvenstveno ogleda u umirivanju pčela tokom pregleda košnica. Osnovu dimilice čine meh i telo, koje u sebi sadrži ložište ili duplo dno i konusni pokolpac sa otvorom na vrhu kroz koji izlazi dim. Strujanjem vazduha unutar tela dimilice se ostvaruje naizmeničnim pritiskanjem i otpuštanjem meha. Ovo prinudno strujanje vazduha dalje obezbeđuje kretanje dima, koji se razvija unutar tela dimilice od prethodno zapaljenog materijala. Dimilica pcelarska Ø 100 mm, Cr, kožni meh predstavlja idealno rešenje za svakog pčelara, uzimajući u obzir kvalitet, cenu i osnovne karakteristike.

Šifra proizvoda: 80321 Kategorije: ,
Šifra: 80321
Naziv artikla: Dimilica pčelarska M Ø 100 mm, Cr (inox), kožni meh, h=280mm, lux
Uvoznik: Pčelar DOO Vršac
Zemlja porekla: Kina
Rok upotrebe: Neograničen
Sastav: čelik

Na osnovu 0 komentara

0.0 overall
0
0
0
0
0

Budi prvi koji će ostaviti svoj komentar “80321 – Dimilica pčelarska M Ø 100 mm, Cr (inox), kožni meh, BEE, h=280mm, lux”

Connect with:
Još uvek nema komentara za ovaj proizvod, budi prvi i ostavi svoj.