,

85200 – Pčelarske pantalone Ultrabreez


Pčelarske pantalone Ultrabareez obezbeđuju dobru zaštitu jer su izrađene od tri sloja mreža koje u celini pružaju izvanrednu zaštitu od uboda pčela, a u isto vreme obezbeđuju neometanu cirkulaciju vazduha unutar/izvan odela, tako da telo hladi tokom vrelih dana.

Pantalone Ultrabreez u struku imaju lastih, i dodatni kanap kako bi se dodatno učvrstile. Praktični džepovi postavljeni sa prednje i zadnje strane pantalona obezbedjuju optimalan prostor za odlaganje alata. Nogavice pantalona na krajevima imaju steznik sa čičak trakom i dodatni lastih koji sprečava podizanje nogavica pri radu. Sa bočne strane nogavica su postavljeni rajsfišlusi radi lakšeg navlačenja/skidanja pantalona.

Ukupna debljina slojeva mreža od 4mm garantuje gotovo potpunu zaštitu.

3.200,00 рсд

Jakna pčelarska Ultrabareez ima sledeće karakteristike:
Sastav: dva sloja pamučne mreže sa sitnim okcima i središnji sloj mreže sa krupnim okcima od specijalnog penastog materijala ukupne debljine 4mm.
Dostupna boja: Bela
Dostupne veličine L, XL, XXL i 3XL

NAPOMENA: Prilikom naručivanja ubeležite koju veličinu jakne želite, ili ako niste sigurni upišite visinu i težinu u rubrici napomene prilikom zaključivanja narudžbine na osnovu koje će naše osoblje dalje preporučiti potrebnu veličinu.

Šifra proizvoda: 85200 Kategorije: , Oznake: , ,
Šifra: 85200
Naziv artikla: Pantalone pčelarske – Ultrabreez
Zemlja porekla: Pakistan
Uvoznik: Pčelar doo, Vršac
Rok upotrebe: Neograničen
Sastav: platno, til

Možda će vam se svideti …