85200-Pantalone-Ultrabreez
85200-Pantalone-Ultrabreez2
85200-Pantalone-Ultrabreez1
85200-Pantalone-Ultrabreez3

85200 - Pčelarske pantalone Ultrabreez

Pčelarske pantalone Ultrabareez obezbeđuju dobru zaštitu jer su izrađene od tri sloja mreža koje u celini pružaju izvanrednu zaštitu od uboda pčela, a u isto vreme obezbeđuju neometanu cirkulaciju vazduha unutar/izvan odela, tako da telo hladi tokom vrelih dana.Pantalone Ultrabreez u struku imaju lastih, i dodatni kanap kako bi se dodatno učvrstile. Praktični džepovi postavljeni sa prednje i zadnje strane pantalona obezbedjuju optimalan prostor za odlaganje alata. Nogavice pantalona na krajevima imaju steznik sa čičak trakom i dodatni lastih koji sprečava podizanje nogavica pri radu. Sa bočne strane nogavica su postavljeni rajsfišlusi radi lakšeg navlačenja/skidanja pantalona.Ukupna debljina slojeva mreža od 4mm garantuje gotovo potpunu zaštitu.

3,200.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine

Izaberite veličinu:: L

L
XL
2XL
3XL
M
Šifra proizvoda: 85200-L
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Jakna pčelarska Ultrabareez ima sledeće karakteristike:
Sastav: dva sloja pamučne mreže sa sitnim okcima i središnji sloj mreže sa krupnim okcima od specijalnog penastog materijala ukupne debljine 4mm.
Dostupna boja: Bela
Dostupne veličine L, XL, XXL i 3XL
NAPOMENA: Prilikom naručivanja ubeležite koju veličinu jakne želite, ili ako niste sigurni upišite visinu i težinu u rubrici napomene prilikom zaključivanja narudžbine na osnovu koje će naše osoblje dalje preporučiti potrebnu veličinu.
Dodatne informacije
Izaberite veličinu:

L, XL, 2XL, 3XL, M

Deklaracija

Šifra:85200
Naziv artikla:Pantalone Ultrabreez
Zemlja porekla:Pakistan
Uvoznik:Pčelar DOO Vršac
Rok upotrebe:Neograničen
Sastav:platno
Čuvati van domašaja dece