,

82130 – Šešir pčelarski sa širokim lastihom ispod pazuha i ventilacionom mrežom na kapi, NOR

Dostupnost:

Nema na zalihama


Karkteristike:

– Lastih koji prolazi od sredine grudi – ispod pazuha – pa do sredine leđa, je širok i dovoljno elastičan da prilikom nošenja ne dolazi do usecanja. Ovakav položaj lastiha se pokazao efikasnijim, jer prilikom rada na pčelinjaku i savijanja ne može da se otvori po sredini i omogući ulazak pčelama unutar šešira.

– Prilikom izrade šešira posebna pažnja je poklonjena samom vrhu kape na koji naleže glava. Zato je vrh kape obložen duplim platnom (keper), radi bolje zaštite od ujeda pčela. Beli til, našiven na samom rubu vrha kape, omogućava prijatniji rad u letnjim periodima zbog bolje ventilacije i protoka vazduha, čime se smanjuje znojenje. U samoj unutrašnosti kape ugrađeno je platno, koje je dodatno stegnuto lastihom, čiji cilj je da nalegne na teme glave, i napravi rastojanje od glave do vrha kape, takođe ima još dodatnu funkciju a to je da onemogući ujede pčela kroz ventilacioni til na vrhu ruba kape.

– Donji deo kape je izrađen od 2 vrste tila, belog i crnog. Beli til postavljen na zadnjem delu, je deblji i njegov cilj je bolja ventilacija, postavljen u beloj boji ne upija sunčevu svetlost. Crni til postavljen spreda, je tanji i prozračniji, jer smo testiranjem različitih materjali došli do zaključka da rad sa ovim tilom najmanja zamara oči.

410,00 рсд

Nema na zalihama

Nov model pčelarskog šešira kod nas, uradjen po uzoru na evropske modele šešira i do sada rađen samo po zahtevu za evrpsko tržište.

Pčelarski šešir sa lastihom ima sledeće karakteristike:

Sastav: 100%pamuk, keper debljine 200g/m2

Veličina: Univerzalna

 

Šifra: 82130
Naziv artikla: Šešir pčelarski sa širokim lastihom ispod pazuha i ventilacionom mrežom na kapi, NOR
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neograničen
Sastav: platno, til