DOSTUPNOST PROIZVODA

Svim zaposlenima u Pčelar doo je važno da dobijete proizvod koji želite i koji vam je potreban, zbog čega se i trudimo da pružimo više načina da ga pronađete. Pogledajte kako da proverite dostupnost zaliha i saznajte šta možete da uradite ako su zalihe proizvoda koji vam je potreban niske ili ako je taj proizvod nedostupan. 

Dostupnost proizvoda možete proveriti:

  • na stranici proizvoda u okviru internet prodavnice;

  • putem telefona, pozivanjem naše prodavnice na brojeve telefona 066/100-500, 066/100-900 ili 013/28-300-20.

Pošto nam je cilj da pronađete ono što tražite, olakšali smo vam da vidite šta je dostupno kroz našu internet prodavnicu, samo je potrebno da ispratite sledeće korake:​​

  1. Potražite proizvod koji želite na sajtu https://pcelar.rs. ​​
  2. Kada otvorite stranicu s informacijama o proizvodu, ispod dugmeta „Dodaj u korpu" prikazana je dostupnost proizvoda u delu „Stanje zaliha“.
  3. Za proizvode obeležene oznakom „Na stanju“ možete izvršiti porudžbinu.
  4. Za proizvode obeležene oznakom „Nema na zalihama“ nećete moći izvršiti porudžbinu, ali vas pozivamo da, ako vam je baš neophodan proizvod, da pozovete našu prodavnicu i proverite da možda ipak nije zaostao neki komad u maloprodajnom objektu.
  5. Ako kupujete u našem maloprodajnom objektu, ne zaboravite da proverite dostupnost proizvoda pre dolaska, jer je stanje zaliha podložno promenama tokom dana.​

Dostupnost zaliha se trudimo da ažuriramo čim se neki proizvod proda, kako bi smo vam omogućili da kupujete bez brige, te nam je cilj da raspolažete istim aktuelnim informacijama kao zaposleni u našoj prodavnici. ​​

Ukoliko primetite da proizvod koji želite nije trenutno dostupan, možete nam poslati email poruku na adresu prodavnica@pcelar.rs ili nas pozvati na jedan od brojeva telefona naše prodavnice, kako bi ostavili vaše kontakt podatke i naziv proizvoda koji vam je potreban, i mi ćemo vas obavestiti putem email ili SMS poruke kada željeni proizvod bude ponovo dostupan.

Iako ne možemo da rezervišemo proizvode i nemamo dodatne zalihe, daćemo sve od sebe da obezbedimo dostupnost proizvoda koji su vam potrebni.