O nama

Sve za pčele i pčelare, tradicija koja traje decenijama

Priča naše firme počinje davne 1991. godine, kada smo sa samo par radnika i mašina kročili u svet proizvodnje pčelarske opreme. Vođeni idejom da kroz porodični posao zadovoljimo osnovne potrebe pčelara za priborom i opremom, godinama smo razvijali proizvodnju i ideje pretvarali u dela. Vodjeni jasnom vizijom, znanjem i samodisciplinom, bili smo istrajni da uspemo u nameri da postanemo lider na domaćem tržištu ali i jednako poznati na tržištima susednih zemalja i šire. Uspeli smo u nastojanju da uskladimo dva osnovna postulata u poslovanju koja podrazumevaju primenu savremenih tehnologija u radu i izradu proizvoda visokog kvaliteta. Gledajući uvek nekoliko koraka unapred, prateći svetske trendove i inovacije, stvorili smo uslove da 2010. godine formiramo u Vršcu centar čija je primarna uloga da obezbedi plasman proizvoda na tržišta Centralne i Istočne Evrope, ali i zahtevnijeg tržišta Zapadne Evrope.

Novim organizacionim modelom i primenom stečenog znanja, iskustva i savremenih tehnologija omogućili smo da se proizvodi najvišeg kvaliteta nađu pred kupcima širom Evrope. Ovo je za nas predstavljao dodatni izazov jer smo imali obavezu da održimo reputaciju koju smo sticali godinama nudeći našu opremu na znatno zahtevnijim tržištima.

Tokom svog postojanja, uspeli smo da izgradimo imidž preduzeća koje se brine o potrebama kupaca i klijenata sa kojima sarađujemo. Za nas je imperativ da svima pružimo mogućnost izbora, bez obzira na platežne mogućnosti.

Danas, sa pogonima koji se nalaze na tri lokacije u zemlji, sa više od 100 zaposlenih, i prodajnim asortimanom koji trenutno obuhvata više od 2000 različitih proizvoda, još smo odlučniji da nastavimo sa razvojem porodične tradicije i odužimo se prethodnim generacijama koje su nas svojim radom na ovo obavezale. Uz stalno proširivanje asortimana, u skladu sa zahtevima koje nameće savremeno pčelarstvo, težimo da zadržimo lidersku poziciju. Trend proširivanja našeg asortimana se i dalje nastavlja, sa osnovnim ciljem da, u što je moguće većoj meri, zadovoljimo potrebe tržišta, prevashodno zahteve pčelara. U sopstvenom proizvodnom pogonu, zahvaljujući stalnom usavršavanju i mašinama novije generacije, u mogućnosti smo da izađemo u susret svim zahtevima kupaca, kako po kvalitetu tako i kvantitetu. U tehnologiju konstantno ulažemo, a naš stručni kadar ideje sprovodi u delo kako bi krajnji proizvod bio vrhunskog kvaliteta. Pored sopstvene proizvodnje, direktni smo uvoznici preko 500 artikala, što uz kvalitet i pouzdanost garantuje i najniže cene isith na tržištu. 

 

NAŠA MISIJA

Naša misija je da postojimo kao pouzdano rešenje koje će omogućiti poboljšanje, očuvanje i širenje pčelarstva, plasiranjem proizvoda vrhunskog kvaliteta. Proizvodima i inovacijima koje su istinski korisne i praktične, želimo svakom pčelaru učiniti rad lakšim i efikasnijim, ceneći njihovo vreme i veru u nas.

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je da rastemo i razvijamo se kao brend prepoznatljiv pre svega po kvalitetu proizvoda i usluga, te da svojim korisnicima ponudimo široku paletu proizvoda opreme za pčelarstvo. Prihvatamo odgovornost za ispravnost naših proizvoda i bezbednost naših kolega i kupaca.

NAŠ PRISTUP

Naš pristup zasnovan na svakodnevnom prisustvu na pčelinjacima i u radu sa pčelarima, pruža nam dragocena saznanja i uvide kako bismo mogli da pružimo podršku hiljadama pčelara u nastojanju da im obezbedimo što bolju opremu za rad.

NAŠ CILJ

Naš cilj je da zadovoljimo potrebe na područiju Srbije, sa konstantnom težnjom širenja pčelarstva ka novim tržištima Evrope i izgradnjom prepoznatljivog brenda. Svojim radom i zalaganjem, nastojimo da obogatimo živote naših kupaca i zajednica u kojima poslujemo na održiv način.

Ljudi predstavljaju osnovnu vrednost naše kompanije, bilo da su to amateri ili profesionalci, svi su podjednako važni za nas. Svojim znanjem i punom odgovornošću, mi dajemo svoj maksimum da obezbedimo osećaj sigurnosti kod njih i veru da su bolji dani pred nama.