Horizontalni mešač za pogače, 50l
Mesac-za-pogace-manji1
1152-2
Mesac-za-pogace-manji3
1152-5

115005 - Horizontalni mešač za pogače, 50l

Mešač za pogače – horizontalni, sa kipovanjem i posudom za prihvat smese predstavlja opremu u kojoj se vrši mešanje šećera u prahu i invertovanog šećera u tečnom stanju sa ciljem proizvodnje pogača za prihranu pčela. Dizajniran je kao sud sa mešačem smese, koji može rotirati oko svoje ose u fazi pražnjenja, i tacnom za prihvat gotovog proizvoda. Sve komponente mešača su smeštene na postolju. Sud za mešanje ima kapacitet od 50L.

0.00 RSD
Porez uračunat u cenu. Dostava će biti obračunata pri zaključivanju porudžbine
Šifra proizvoda: 115005
Stanje zaliha: Na stanju Dostupno po narudžbini Nema na zalihama
Opis proizvoda
Mešač za pogače je dizajniran je kao sud sa mešačem smese koji može rotirati oko svoje ose u fazi pražnjenja i tacnom za prihvat gotovog proizvoda. Sud za horizontalno mešanje i prihvat invertovanog (tečnog) šećera, šećera u prahu i ostalih komponenti koje ulaze u sastav pogača, ima zapreminu od 50L stim da može biti izrađen i u drugim različim zapremina u zavisi potreba pčelara.
Unutrašnji zid, u kontaktu sa materijalom koji se procesuira, izrađen je od nerđajućeg čelika - prohroma, kiselootpornog-antimagnetnog, u kvalitetu AISI304.
Mešač za pogače je opremljen sistemom za mešanje koji se sastoji od motora koji je preko reduktora broja obrtaja vezan sa mešačem u sudu. Mešač meša materijal u horizontalnoj ravni, a zahvaljujući posebno izvedenim perajima u mešaču ostvaruje se i mešanje u vertikalnoj ravni i protivstrujno kretanje materijala. Osovinu mešalice pokreće monofazni motor snage 1.1kW sa reduktorom broja obrtaja na 30 o/min.
Mešač za pogače ima sledeće karakteristike:
Materijal: Nerdjajući čelik - prohrom AISI304
Snaga motora: 1.1kW 220V, monofazni priključak
Reduktor: 30 obrtaja/minut
Zapremina suda: 50L
Dimenzije (DxŠxV): 800x850x1200mm
Deklaracija

Sifra: 115005
Naziv artikla: MeSac za pogace – horizontalni, sa kipovanjem i posudom za prihvat smese, 50L, poluautomatski, Cr (inox)
Proizvođac: P.Z. "ROJ" Trstenik
Zemlja porekla: Srbija
Rok upotrebe: Neogranicen
Sastav: celik
Cuvati van domasaja dece