KUPOVINA ZA PRAVNA LICA

Poštovani klijenti,


Komercijalna služba naše kompanije i sektor prodaje Vas očekuju da se dogovorimo kako bi postali jedan od naših mnogobrojnih, a jednako poštovanih, bitnih i uvaženih kupaca, koji svoje potrebe za pčelarskom opremom podmiruju kupovinom putem naše veleprodaje. Veliki asortiman proizvoda, povoljne cene, konstantno popunjen lager sa kratkim rokovima isporuke garant su zajedničkog uspeha. Služba prodaje kao i naša tehnička podrška, specijalizovani su za poslovne korisnike, kojima mogu ponuditi rešenja koja im po ceni i tehničkim karakteristikama najviše odgovaraju.
Na samom početku, saradnje, možete nam se obratiti putem e-maila info@pcelar.rs ili putem sledećih telefona 013/28-300-20 odnosno 066/100-900 i zatražiti od nas aktuelni katalog i cenovnik proizvoda. Dokumenti će vam biti poslati putem elektronske pošte ili u štampanom izdanju putem regularne pošte ili kurirske službe, na adresu koju navedete u zahtevu. Sve cene u cenovniku su aktuelne, i važe od datuma specificiranog na istom, izražene su kao jedinične u dinarima ili eurima. Sve veleprodajne cene su izražene bez PDV-a.
Za kupovinu kod nas nije neophodno da dostavljate svoju dokumentaciju, obrazac za identifikaciju i sl. Dovoljno je samo da nam pošaljete podatke pravnog lica i spisak potrebne robe, najbolje koristeći šifre iz našeg kataloga odnosno online prodavnice. Svaki artikal u našoj ponudi ima jedinstvenu oznaku u vidu šifre na koju je dovoljno pozvati se prilikom naručivanja. Ako se pak ne snadjete u naručivanju putem šifara, nije problem ni da nam uputite narudžbinu u obliku i formi koja vama odgovara, a naše ljubazno osoblje će vas kontaktirati i precizirati zajedno sa vama tačno koji proizvod vam je potreban.
Ukoliko nam se obraćate sa namerom dugoročne saradnje i snabdevanja vaših objekata robom iz našeg asortimana ili iz razloga otvaranja novog prodajnog objekta, možemo na osnovu vaših potreba i obostranih interesa zaključiti ugovor o snabdevanju kojim ćemo nedvosmisleno definisati naše odnose na način koji vama najviše odgovara, i u skladu sa dogovorenim započeti, nadamo se, uspešnu saradnju. Nakon zaključenja ugovora, saradnja počinje odmah! Ono što želimo da napomenemo jeste da smo izrazito fleksibilni po pitanju zamene ili povraćaja robe, a što vama kao kupcu može dati jednu sigurnost da iako načinite greške u nabavci robe, mi smo tu da te greške ispravimo i tako učinimo da se osećate sigurnije uz nas. Robu koju ne prodate, koja ne odgovara vašim zahtevima po pitanju kvaliteta, karakteristika, veličina, boje i sl. možete zameniti za drugu robu ili vratit, mi smo tu da vam pomognemo da uskladimo vaš asortiman sa potrebama vaših kupaca. Potrebno je samo da roba koju vraćate bude u originalnoj ambalaži i ne korišćena.
Ukoliko želite saradnju sa nama ili ste se već opredelili za neki od proizvoda i rešenja iz naše ponude ili imate bilo kakve nedoumice i pitanja u vezi toga, možete se obratiti našoj službi prodaje na e-mail adresu info@pcelar.rs ili putem nekog od sledećih telefona 013/28-300-20 odnosno 066/100-900.