,

95410 NAF, 1l


Američka kuga pčelinjeg legla se ne može lečiti, ali se može sprečiti njena pojava. NAF je proizvod sa dokazanom visokom efikasnošću u prevenciji američke kuge. Uzročnik američke kuge pčelinjeg legla je bakterija Paenibacillus larvae.

Kako naš proizvod može da pomogne pčelama?
Izrazito baktericidni efekat proizvoda ima snažno dejstvo u prevenciji Američke kuge odnosno u borbi protiv bakterije Paenibacillus larvae, dok jak antiparazitski efekat deluje pozitivno na smanjenje inficiranja zajednice varoom.

Tretman zajednica zaraženim američkom kugom je zabranjen tako da je prevencija jedina opcija u borbi!

Združeni efekat esencijalnih ulja, koja su osnova ovog proizvoda, kroz profilaktički tretman štite zajednicu od američke kuge, a ujedno i stimulišu higijensko ponašanje pčela.

NAF je 100% prirodan proizvod, bez antibiotika, pesticida, bez rezidua u medu. Osnovni sastojci proizvoda NAF su prirodna esencijalna ulja oraha, majčine dušice, majorana i divljeg majorana i timol.

2.990,00 рсд

Sastav: 100ml sadrži 3-p-cimenol 1.8-2.3g, Kalijum sorbat 0.8-1.2g, prirodna esencijalna ulja (orah, majčina dušica, majoran, divlji majoran) u alkoholnom ekstraktu.

Ciljna vrsta: Pčele (Apis mellifera L.)

Način upotrebe: Promućkajte pre upotrebe! Pripremite 1% rastvor NAF-a u sećernom sirupu, dodavanjem 5ml NAF u 500ml šećernog sirupa. Smeša se može davati u hranilicu.

Tretiranje jedne zajednice podrazumeva ukupno 5 litara smeše, podeljeno u porcijama, u zavisnosti od brzine potrošnje. Smešu davati u manjim porcijama, preporučljivo je od 0.5L svakog dana u periodu od 10 dana, ukoliko je moguće.

Doziranje po zajednici: 50 ml NAF.

Ograničenje primene: Nema ograničenja

Način čuvanja: Čuvati na suvom i tamnom mestu, u originalnoj ambalaži na sobnoj temperaturi (15-25°C).

Alpha-Vet Kft. je Evropski proizvođač proizvoda namenjenih upotrebi u pčelarstvu, sa EU GMP sertifikatom. Proizvodi su visokoefikasni protiv većine problema bolesti pčela, proizvedeni od potpuno prirodnih sastojaka, bez neželjenih efekata na pčele i med. Tradicija koja traje od 1991. godine je garant visokog kvaliteta proizvoda.

Šifra proizvoda: 95410 Kategorije: ,

Trgovačko ime:  NAF

Sastav: 100ml sadrži 3-p-cimenol 1.8-2.3g, Kalijum sorbat 0.8-1.2g, prirodna esencijalna ulja (orah, majčina dušica, majoran, divlji majoran) u alkoholnom ekstraktu.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i tamnom mestu, u originalnoj ambalaži na sobnoj temperaturi (15-25°C).

Proizvođač: HERBÁRIA ZRT. 4060 Balmazújváros, Nádudvari út 56, Madjarska

Uvezeno iz EU, Madjarska

Uvoznik: Pčelar doo, Miloša Obilića bb, 26300 Vršac, Srbija

Veterinarski kontrolni broj: αHU18100031

Pakovanje: Plastična boca 1000ml

Proizvedeno po proizvođačkoj specifikaciji.

Na osnovu 0 komentara

0kupno
0
0
0
0
0

Budi prvi koji će ostaviti svoj komentar “95410 NAF, 1l”

Connect with:

Još uvek nema komentara za ovaj proizvod, budi prvi i ostavi svoj.